"Τελειώνει σε 24 ώρες του Σισοκό στον Ολυμπιακό"

Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα της πόλης της Άστον Βίλα, ο Αλί Σισοκό φαίνεται πως πιάνει... Λιμάνι μέσα στις επόμενες 24 ώρες.

Ο Αλί Σισοκό είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας και όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα της πόλης της Άστον Βίλα "Birmingham Mail", ο Γάλλος μπορεί να πιάσει Λιμάνι μέσα στις επόμενες 24 ώρες!

Επίσης οι Άγγλοι σημειώνουν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον σε συζητήσεις με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή για να τελειώσει οριστικά το θέμα, με τον παίκτη να έρχεται δανεικός για τους επόμενους έξι μήνες.

Μάλιστα, για να ενισχύσουν το ρεπορτάζ τους ως προς το ότι ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με την Άστον Βίλα, έγραψαν ότι οι “χωριάτες” ήδη βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του και μάλλον τον έχουν βρει στο πρόσωπο του Ρέμι Γκάρντε της Νόριτς.

Από χτες το πρωί άλλωστε το Contra.gr σας είχε ενημερώσει για την απόκτηση του, ενώ το βράδυ η γαλλική "L' Equipe" ήρθε επίσης να επιβεβαιώσει το θέμα.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".