Τόσα δίνει η Κόρδοβα για Γιαννιώτα

Η ισπανική ομάδα που συμμετέχει στην Σεγκούντα Ντιβιζιόν έχει στη λίστα της τον 24χρονο εξτρέμ του Ολυμπιακού και αν αποφασίσει να τον αποκτήσει, θα κοιτάξει να τον πάρει με μεταγραφή και όχι με δανεισμό.

Από την Ισπανία είχε προκύψει η πληροφορία ότι η Κόρδοβα και η Κάντιθ, ομάδες που συμμετέχουν στη 2η κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση του Γιάννη Γιαννιώτα.

Πρόταση ακόμα στον Ολυμπιακό δεν έχει φτάσει για τον 24χρονο εξτρέμ, ο οποίος έχει “κοπεί” από τον Χάσι αμέσως μετά την προετοιμασία στο Ζέεφελντ.

Ο Γιαννιώτας που έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες εώς το καλοκαίρι του 2019,. κάνει προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους “κομμένους” στο Ρέντη και αναζητάει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Από τις Κόρδοβα και Κάντιθ, η ομάδα που φαίνεται να τον θέλει περισσότερο είναι η πρώτη. Ή μάλλον η ομάδα που φαίνεται να έχει ψαχτεί για την περίπτωσή του.

Η Κόρδοβα λοιπόν γνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός θα προτιμούσε να τον παραχωρήσει δανεικό και όχι με μεταγραφή. Οι Ανδαλουσιάνοι λοιπόν εκτιμούν ότι με ένα ποσό της τάξης των 800 χιλιάδων ευρώ θα μπορούσαν να τον κάνουν δικό τους. Και μάλιστα αυτά τα χρήματα μπορούν να τα δώσουν.

Απλώς περιμένουν κι εκείνοι με τη σειρά τους να γίνουν κάποιες αποχωρήσεις από το δικό τους ρόστερ, να πάρουν κάποια χρήματα και να κάνουν την κίνησή τους.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην Ισπανία, ο Ολυμπιακός για να τον πουλήσει θα ζητήσει πάνω από 1 εκ. ευρώ. Η Κόρδοβα όμως θεωρεί ότι ακόμα και με 800 χιλιάδες μπορεί να επιτευχθεί το “deal”.