Από την ομιλία στα τετ α τετ o Στραματσόνι

Μετά την ομιλία της Τετάρτης και πριν την τεχνική και τακτική ανάλυση του Σαββάτου, ο Αντρέα Στραματσόνι πέρασε σε προσωπικές κουβέντες στο προπονητήριο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Από την ομιλία στα τετ α τετ o Στραματσόνι

Ο Ιταλός τεχνικός είχε διάφορα τετ α τετ με ποδοσφαιριστές του, σχετικά σύντομα σε χρόνο, αλλά τέτοια που σε προηγούμενο χρόνο θα μπορούσαν σίγουρα να ιντριγκάρουν την δημοσιογραφική αναζήτηση.

Για παράδειγμα, είχε κουβέντα με τον Σέρχιο Σάντσεθ και υπό διαφορετικές συνθήκες θα συζητούσαμε το ενδεχόμενο να τον σκέφτεται εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι, ωστόσο ο Στραματσόνι έχει δείξει όλον αυτό τον καιρό στο Κορωπί, ότι θέλει τακτική ενημέρωση για το πώς αισθάνονται και σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του, χωρίς απαραίτητα το αντικείμενο της επαφής να έχει αυστηρό ορίζοντα το προσεχές παιχνίδι.

Πριν το τελικό πλάνο

Και δεν ήταν η μοναδική κουβέντα που είχε με ποδοσφαιριστή που δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στην αρχική ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο φαληρικό γήπεδο.

Ασφαλώς και δεν αποκλείεται κάποιες από τις κουβέντες του να κρύβουν και εκπλήξεις εκ μέρους του 40χρονου τεχνικού, ενώ υπήρξαν σίγουρα και συζητήσεις με εκπροσώπους της πρώτης γραμμής, με τους οποίους πιθανότατα αντάλλαξε και απόψεις πριν την διαμόρφωση του τελικού πλάνου.

Άλλωστε στη διάρκεια της προπόνησης δεν έδωσε καινούργια στοιχεία επ' αυτού, ενώ και το εκπαιδευτικό διπλό έγινε με 12 εναντίον 12 στα 2/3 του γηπέδου. Ούτως ή άλλως όμως αναμένει να πληροφορηθεί και τις τελευταίες εξελίξεις από το αντίπαλο στρατόπεδο, σε ό,τι αφορά σε ποδοσφαιριστές που πάλευαν τη συμμετοχή τους στην αποστολή του ντέρμπι και τα πλάνα του Μάρκο Σίλβα.

Μπορεί ο Στραματσόνι να δίνει τον πρώτο λόγο στην ομάδα του και την αξιοποίηση των δικών του αγωνιστικών πλεονεκτημάτων με βάση το διαθέσιμο έμψυχο υλικό, ωστόσο το συγκεκριμένο παιχνίδι απαιτεί και σωστό διάβασμα του αντιπάλου κι ενδεχομένως κάποιες αναγκαίες προσαρμογές.

Άλλωστε όπως σημειώσαμε από χθες, φαίνεται ότι έχει καταλήξει στους 9 από τους 11 του ντέρμπι και από κει και πέρα υπάρχουν 5 ποδοσφαιριστές που διεκδικούν δύο θέσεις, ανάλογα με τις διαθέσεις του αντιπάλου και τις προθέσεις του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Aίτημα εξαίρεσης του Μάνταλου κατέθεσε ο Παναθηναϊκός

Ο κόουτς του Δημοσίου και ο -υπό πίεση- Σίλβα

News 24/7

24MEDIA NETWORK