Απορρίφθηκε η προσφυγή του Παναθηναϊκού

Απορρίφθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο η προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά της απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για τα επεισόδια στο ντέρμπι της Λεωφόρου μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού που δεν άρχισε ποτέ.

Απορρίφθηκε η προσφυγή του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός ζητούσε την επιστροφή των τριών βαθμών που του αφαιρέθηκαν για τα γεγονότα της Λεωφόρου στο ματς με τον Ολυμπιακό, όμως η προσφυγή του κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων απορρίφθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Άρα οι βαθμοί δεν επιστρέφονται οριστικά στους "πράσινους" κι έτσι, σε ό,τι αφορά αυτή την υπόθεση, δεν υπάρχει πλέον εκκρεμοδικία. Παραμένουν έτσι ως έχουν οι 2 βαθμοί με τους οποίους θα αρχίσει ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση:

Αριθμός απόφασης 86/26-4-2016: Δέχεται τυπικά την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ και την παρέμβαση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Απορρίπτει κατά πλειοψηφία την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ κατά της υπ’ αριθμ. 92/31-12-2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ενός μέλους έχοντος την άποψη ότι για την υπό στοιχείο 4η πράξη (άρθρο 15 παρ. 6 περ. δ του Πειθ. Κώδ. της ΕΠΟ) πρέπει να επιβληθεί η χρηματική ποινή των ογδόντα χιλιάδων (80.000) ευρώ και μόνον γι’ αυτήν την παράβαση).

News 24/7

24MEDIA NETWORK