Άρχισαν τα όργανα: Επίθεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε Ολυμπιακό και διαιτησία

Μέσω μιας αιχμηρής ανακοίνωσης η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί την πειθαρχική επιτροπή της Super League να τιμωρήσει τον διαιτητή της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή.

Επίθεση στον διαιτητή Ανανία Φωτιάδη που σφύριξε το ματς του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, εξαπολύει μέσω ανακοίνωσής της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Παράλληλα οι "πράσινοι" πετούν μπηχτές και κατά του Κύρου Βασσάρα.

Ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός

"Η εφαρμογή του ισπανικού μοντέλου στη Διαιτησία της Super League, προβλέπει το 50-50 για ΟΛΕΣ τις ομάδες, κάτι που δεν φαίνεται να συμβαίνει για την ομάδα του Πειραιά με βάση τον χθεσινό αγώνα με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Περιμένουμε να πληροφορηθούμε λοιπόν, την πειθαρχική κρίση για τον συγκεκριμένο διαιτητή. Θέλουμε όμως, να επισημάνουμε στον κ. Βασάρα, ότι θα είναι κρίμα γι’ αυτόν να χαθεί η μοναδική ευκαιρία που του εμφανίσθηκε να συμμετέχει στο συμμάζεμα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο κ. Σαραϊδάρης γνωρίζει καλά τι διακυβεύεται από πρώτο χέρι, ως εκπρόσωπος τη S.L.,  όσο δε για τον τοποθετημένο από τους υπόδικους της ΕΠΟ κ. Γκρούτση, βαστάμε μικρό καλάθι.

Και κάτι ακόμα που αφορά τον κ. Βασάρα. Η υστεροφημία του και ο τίτλος του «εκλεκτού» της UEFA, θα κριθεί και από την αντοχή που θα επιδείξει να μην υποκύψει στις πιέσεις που του ασκούνται, να επανέλθουν σε ενέργεια Παπάδες, διάκοι και εξαπτέρυγα της ελληνικής διαιτησίας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Βαρούχας κρίνει τη διαιτησία Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στον Sport24 Radio 103.3

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.