Δεν πληρώθηκε ο Ταυλαρίδης, απειλή για -3

Η αδυναμία του Παναθηναϊκού να καταβάλει τις 30.000 ευρώ της δεύτερης δόσης του Στάθη Ταυλαρίδη, η άρνηση της πλευράς του παίκτη για μικρότερη καταβολή και επιμήκυνση των δόσεων και τα επόμενα μεγάλα “ζόρια” για την ΠΑΕ που... παλεύει με τα κύματα.

Δεν πληρώθηκε ο Ταυλαρίδης, απειλή για -3

Η κάκιστη κατάσταση των ταμείων του Παναθηναϊκού, που είναι στο όριο του... σφραγίσματος, δεν επέτρεψε στους "πράσινους" να πληρώσουν ακόμη και τη (δεύτερη) δόση που έπρεπε να καταβάλουν τη Δευτέρα (2/10), προς τον Στάθη Ταυλαρίδη, μετά την προσφυγή που είχε κερδίσει ο πρώην στόπερ της ομάδας, στις 2 Αυγούστου στο Διαιτητικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αγησίλαος Τουμαζάτος, ο οποίος έχει πάρει πάνω του όλο το οικονομικό και τη διαχείριση των ανοικτών υποθέσεων, επικοινώνησε με τον δικηγόρο του "Ταύλα" ενημερώνοντας πως ο σύλλογος δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να καταβάλει ποσό μεγαλύτερο των 10.000 ευρώ και ζήτησε να υπάρξει ένα μικρό χρονικό περιθώριο και -ει δυνατόν- επιμήκυνση των δόσεων.

Κάτι που απέρριψε η πλευρά του έμπειρου αμυντικού, η οποία ετοιμάζεται πλέον να καταθέσει εντός της Τρίτης (3/10) ηλεκτρονικά αίτηση προς την ΕΠΟ, ζητώντας από το Διαιτητικό Δικαστήριο ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών στον Παναθηναϊκό και καταβολή όλου του οφειλόμενου ποσού (97.419,78 ευρώ).

Για τη μη καταβολή της δόσης θα ενημερωθεί σχετικά και η FIFA την Τρίτη (εάν δεν υπάρξει κάποια... ανατροπή στην αποστολή της σχετικής αίτησης απ' την πλευρά του παίκτη. Και πλέον, για να αποτραπεί ο κίνδυνος να "σκάσει" και να προχωρήσει η βαθμολογική "καμπάνα" προς τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει μέσα στα επόμενα δύο με τρία 24ωρα, να καταβληθεί από τον Παναθηναϊκό το σύνολο της οφειλής, διότι πλέον "κατέπεσε" η ρύθμιση που είχε βγει από το Διαιτητικό.

Πολύ δύσκολος και "αχαρτογράφητες" καταστάσεις για τους "πράσινους" οι οποίοι πρέπει να καταβάλλουν την Τετάρτη (4/10) αντίστοιχη δόση προς τον Μάικλ Εσιέν (41.900 ευρώ) και την Παρασκευή (6/10), την πρώτη δόση που επιδικάστηκε υπέρ του Ράσμους Τελάντερ (46.139 ευρώ). Συν ό,τι άλλο θα ακολουθήσει, καθώς εκκρεμούν κι ένα σωρό άλλες υποθέσεις απ' τα παλιά όπως οι διακανονισμοί με τους Τοτσέ, Εκι Γκονζάλες κ.ο.κ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK