Δίνουν μία ευκαιρία στον Ταϊλανδό οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Η αποχή των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού από τις προπονήσεις "λύθηκε". Και λύθηκε, όπως τονίστηκε αρμοδίως, για να διευκολυνθεί το deal για την πώληση της ΠΑΕ.

H απόφαση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού να σταματήσουν την αποχή από τις προπονήσεις ερμηνεύτηκε ως προσπάθεια να στηριχθούν-στην πράξη-οι προσπάθειες για την αγοραπωλησία της ΠΑΕ.

Ισως και να θεώρησαν ότι δεν θα ήταν και προς το συμφέρον τους να βρει μία εικόνα διάλυσης ο επίδοξος ιδιοκτήτης Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ την Τετάρτη που φτάνει στην Αθήνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση ανέφερε: "Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες στιγμές στις οποίες βρίσκεται η ομάδα με τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό και τις προσφυγές ποδοσφαιριστών, συνειδητοποίησαν και ανέστειλαν την αποχή τους από τις προπονήσεις, στηρίζοντας τις ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη και όλοι μαζί να σταθούν αρωγοί στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται".

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.