Δίνουν μία ευκαιρία στον Ταϊλανδό οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Η αποχή των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού από τις προπονήσεις "λύθηκε". Και λύθηκε, όπως τονίστηκε αρμοδίως, για να διευκολυνθεί το deal για την πώληση της ΠΑΕ.

H απόφαση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού να σταματήσουν την αποχή από τις προπονήσεις ερμηνεύτηκε ως προσπάθεια να στηριχθούν-στην πράξη-οι προσπάθειες για την αγοραπωλησία της ΠΑΕ.

Ισως και να θεώρησαν ότι δεν θα ήταν και προς το συμφέρον τους να βρει μία εικόνα διάλυσης ο επίδοξος ιδιοκτήτης Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ την Τετάρτη που φτάνει στην Αθήνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση ανέφερε: "Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες στιγμές στις οποίες βρίσκεται η ομάδα με τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό και τις προσφυγές ποδοσφαιριστών, συνειδητοποίησαν και ανέστειλαν την αποχή τους από τις προπονήσεις, στηρίζοντας τις ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη και όλοι μαζί να σταθούν αρωγοί στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται".

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.