Ενδεκάδα με 4-2-3-1 και Λέτο - Εμποκού

Επιθετικό σχήμα με Λεντέσμα, Ζέκα στον άξονα, Γουακάσο μπακ και Ιμπάρμπο, Εμποκού στα άκρα επέλεξε ο Στραματσόνι. Το Contra.gr καταγράφει την "πράσινη" ενδεκάδα και την τακτική του Παναθηναϊκού στο clasico.

Μια παντελώς διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με τη δοκιμή του Σαββάτου, στην τελευταία πρόβα πριν από το clasico με τον Ολυμπιακό, επέλεξε ο Αντρέα Στραματσόνι για το μεγάλο φαληρικό ντέρμπι.

Συγκεκριμένα ο Ιταλός τεχνικός κατέληξε σε ένα σχήμα, αρκετά επιθετικό, με διάταξη 4-2-3-1 και τον Λέτο βασικό, στην κορυφή της επίθεσης. Αναλυτικά, ο "Στράμα" επέλεξε για το μεγάλο παιχνίδι με τους Πειραιώτες τους: Στιλ, Κουλιμπαλί (δεξιός μπακ), Μολέδο, Κουτρουμπή (στόπερ), Γουακάσο (αριστερός μπακ), Ζέκα, Λεντέσμα (δίδυμο στον άξονα), Ιμπάρμπο (δεξιός "φτερό"), Βιγιαφάνιες (επιτελικό χαφ), Εμπoκού (αριστερό "φτερό") και Λέτο (στην κορυφή της επίθεσης).

Σε ότι αφορά το πώς σκοπεύει να "χτυπήσει" τον Ολυμπιακό, το πλάνο των "πράσινων", όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα στοχεύσει στην έξτρα πίεση πάνω στους δύο κεντρικούς μέσους των Πειραιωτών, αλλά και στην πλευρά του Ρέτσου, στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού, όπου έχει δείξει πως είναι πολύ ευάλωτος όταν πιεστεί.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!