Η παλιά "φρουρά" του Παναθηναϊκού αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες για τον Βαγγέλη Πανάκη

Ανήμερα των 109ων γενεθλίων του Παναθηναϊκού, οι Δημήτρης Θεοφάνης, Μιχάλης Βουτσαράς, Νίκος Τζουνάκος, Γιώργος Ροκίδης και Κώστας Μπάκης μιλούν για τον Βαγγέλη Πανάκη.

Άγνωστες στιγμές της ζωής και της καριέρας του αγαπητού σε "εχθρούς" και φίλους ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας.

Οι γαρίδες του Νείλου, ο παιδίατρος, ο τραγουδιστής με τον… κοκκύτη, τα μπουζούκια, η εκκλησία… Οι συμπαίκτες και, κυρίως, φίλοι του επί 14 ετών άσου του Παναθηναϊκού αποκαλύπτουν μερικά από τα ευτράπελα του 83χρονου βίου του.

Αντί επιλόγου, ο σεβάσμιος Φίλιππος Ασημακόπουλος, μέλος της "φουρνιάς" του 1950 τοποθετείται λιτά και περιεκτικά για τον "αιώνιο" στρατιώτη του "τριφυλλιού".

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη στο Sport-Retro.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Χρόνια πολλά Παναθηναϊκέ: Όλοι οι "πράσινοι" τίτλοι σε όλα τα σπορ!
Το συγκλονιστικό VIDEO αφιέρωμα για τα 109 χρόνια ιστορίας του Παναθηναϊκού

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...