Η συνάντηση Στραματσόνι με Αταλάντα και η ρήτρα αποδέσμευσης

Άνθρωπος της Αταλάντα φέρεται να συναντήθηκε με τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ μπορεί να φύγει ανά πάσα στιγμή για την πατρίδα του.

Ο Αντρέα Στραματσόνι πρωταγωνιστεί στο ρεπορτάζ της Αταλάντα τις τελευταίες ημέρες και το ταξίδι του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου στην Αθήνα για να τον συναντήσει, πολλαπλασιάζει τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από τον πάγκο του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι.

Η ιστοσελίδα μεταγραφικού περιεχομένου "Tuttomercatoweb" υποστηρίζει με καθημερινά ρεπορτάζ ότι ο 40χρονος προπονητής αποτελεί τον "εκλεκτό" του προέδρου των "μπεργκαμάσκι", Αντόνιο Περκάσι, ο οποίος έχει δώσει εντολή στον Γκαμπριέλε Τζαμάνια να τον προσεγγίσει.

Όπερ και εγένετο, αφού ο τελευταίος βρίσκεται στην Αθήνα από τη Δευτέρα, σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, και -κατά το ρεπορτάζ- συναντήθηκε με τον Στραματσόνι την Τρίτη.

Νέα κουβέντα για τη ρήτρα

Η αθλητική εφημερίδα "Corriere dello Sport" φιλοξενεί ρεπορτάζ για το "φλερτ" της Αταλάντα με τον Ιταλό προπονητή, δημοσιεύοντας κάποια στοιχεία για το συμβόλαιο του με το "τριφύλλι".

Συγκεκριμένα, επαναφέρει το θέμα της ρήτρας που είχε πρωτοδημοσιευτεί από ιταλικά ΜΜΕ τον Νοέμβριο και σύμφωνα με την οποία, μπορεί να μείνει ελεύθερος ανά πάσα στιγμή, εάν έχει στα χέρια του πρόταση από σύλλογο της Serie A ή της Premier League.

Επιπροσθέτως, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι για κάθε χρόνο συμβολαίου, ο Στραματσόνι εισπράττει 1.600.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό.

Αμφότερες οι παράμετροι, πάντως, διαψεύδονται από τους "πράσινους", αφού οι άνθρωποι του συλλόγου τονίζουν ότι δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης αλλά απλά ένα συμβόλαιο 1+1 (που βάσει του κλίματος που υπάρχει αυτήν τη στιγμή θα ενεργοποιηθεί ο δεύτερος χρόνος το καλοκαίρι) και ότι η αμοιβή του είναι σαφώς μικρότερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γι' αυτό δεν πάει ο Αλαφούζος στη συνάντηση

Photo credits: Action Images

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!