"Κλείδωσε" η συμφωνία με Σιλά!

Ο Παναθηναϊκός κάνει αγώνα δρόμου για τον αντικαταστάτη του Ζέκα και όλα δείχνουν πως τον βρήκε στο πρόσωπο του Γιακούμπα Σιλά, καθώς έχει "κλειδώσει" σχεδόν η συμφωνία με την Ρεν. Μέχρι το βράδυ της Τρίτης αναμένεται στην Αθήνα ο παίκτης, δύο οι εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που "στραβώσει" το deal.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πώλησης του Ζέκα στην Κοπεγχάγη, ο Παναθηναϊκός έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά για την εύρεση του διαδόχου του, με δεδομένο πως τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα (κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο στις 31 Αυγούστου και μετά μπορεί να πάρει μόνο ελεύθερο) και όλα δείχνουν πλέον πως το φαβορί για αντί-Ζέκα είναι ο Γιακούμπα Σιλά.

Από το πρωί της Τρίτης άνοιξε νέος κύκλο επαφών των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με την Ρεν και αυτή τη στιγμή η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων έχει σχεδόν "κλειδώσει", με τον 28χρονο άσο να αναμένεται ως το βράδυ στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικά και κατόπιν να υπογράψει ως δανεικός, με οψιόν αγοράς από τους "πράσινους" το καλοκαίρι του 20-18.

Εάν δεν προχωρήσει για κάποιο λόγο η υπόθεση του Σιλά οι επόμενες επιλογές στη λίστα είναι οι Ντιόπ και Άντολιτς, τους οποίους έχει ήδη τσεκάρει το "τριφύλλι" ώστε να καλυφτεί άμεσα το κενό στην μεσαία γραμμή.

Photo Credits: AP Photo/Jon Super