Ξεκάθαρος ο Ουζουνίδης: "Σήμερα δεν θα πάρω εγώ την ευθύνη"

Μετά από τα περισσότερα αποτυχημένα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού ο Μαρίνος Ουζουνίδης προστάτευε τους παίκτες του. Αυτό δεν συνέβη μετά την ήττα των πράσινων από τον Πανιώνιο.

Ο Εβρίτης τεχνικός δεν είχε διάθεση για πολλά. Είπε την αλήθεια, όπως αυτό την αντιλαμβάνεται τουλάχιστον.

"Ο Πανιώνιος κέρδισε δίκαια και ήταν καλύτερη ομάδα. Θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει το παιχνίδι πιο γρήγορα. Ήμασταν νευρικοί χωρίς αυτοπεποίθηση και πρωτοβουλίες. Ήμασταν πολύ λίγοι μέσα στο γήπεδο. Δεν κρυβόμαστε πίσω από τα προβλήματα, ξέρουμε την κατάσταση και το αγωνιστικό έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι όσο είναι εδώ πρέπει να είναι μέσα στο γήπεδο. Αν δεν ρισκάρεις σαν παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ανεπίτρεπτο. Ήταν αναμενόμενο ότι θα ερχόταν κι αυτό το αποτέλεσμα. Η κατάσταση είναι οριακή εδώ και πολύ καιρό. Με όποιες συνέπειες και να υπάρχουν, αυτό το πλάνο που έχει μπει θα πρέπει να διατηρηθεί. Δυστυχώς κάποιοι ίσως να σκέφτονται περισσότερο τι θα γίνει. Κάποιοι δεν ρισκάρουν, υπάρχουν και προβλήματα και η εικόνα είναι αναμενόμενη. Με πολλές αλλαγές και εντελώς διαφορετική. Ο Πανιώνιος είναι πιο ομάδα και είναι φυσιολογικό που χάσαμε».

Πηγαίναμε οριακά. Σε κρατάνε τα αποτελέσματα, θα υπήρχε η αντίδραση σε αρνητικό αποτέλεσμα. Είναι λογικό να υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα. Ο κόσμος δεν μπορεί να κάνει συνέχεια υπομονή. Αυτό το πλάνο που υπάρχει, δεν γίνεται να αλλάξει, αλλιώς δεν θα συνεχίσει η ομάδα. Πρέπει να μαζευτούμε και να βοηθήσουμε όλοι για να έχουμε μία συνέχεια. Είναι δύσκολα και το ξέρουμε. Αυτό δεν δικαιολογεί την κακή παρουσία στο γήπεδο. Δεν λέω ότι φταίνε οι ποδοσφαιριστές, αλλά να κάνεις τόσα πολλά λάθη δεν είναι φυσιολογικό για παίκτη του Παναθηναϊκού. Σήμερα δεν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό".

Πιο χαρακτηριστική ατάκα πάντως ήταν η ακόλουθη: "Ωραία τα προβλήματα, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αλλά δεν είναι εικόνα ομάδας. Κι αν σε άλλα παιχνίδια παίρνω εγώ την ευθύνη, σήμερα δεν θα την πάρω εγώ την ευθύνη».