Ολα πάνω στο τραπέζι για Μολέδο, ακόμα και η ανανέωση

Ο Ροντρίγο Μολέδο συναντήθηκε την Πέμπτη με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και πλέον όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του είναι ορθάνοιχτα. "Παίζει" και η περίπτωση τριετούς ανανέωσης.

Θεαματική αλλαγή δεδομένων έχουμε στο θέμα του Ρονδρίγο Μολέδο αφού ο Βραζιλιάνος αναγνώρισε το λάθος του και έδειξε μετανιωμένος για το πρόβλημα που δημιούργησε στην ομάδα παραμονή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Στη συνάντηση που είχε ο Λατίνος στόπερ με τον Νίκο Λυμπερόπουλο το μεσημέρι της Πέμπτης ο τεχνικός διευθυντής φρόντισε να του ξεκαθαρίσει δύο βασικά πράγματα.

Πρώτον, ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2018. Αυτό σημαίνει ότι τις αποφάσεις για το μέλλον του ο παίκτης είναι υποχρεωμένος να τις πάρει μαζί με την ομάδα. Εφόσον έρθει πρόταση (σοβαρή εννοείται και όχι της τάξης των...400.000 που κατέθεσε πρόσφατα η Ιντερνασιονάλ) θα συζητηθεί και αν συμφέρει όλες τις πλευρές, θα γίνει αποδεκτή.

Δεύτερον, παραμένει πάνω στο τραπέζι η πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε την προηγούμενη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τα οποία θα υπέγραφε νέο τριετές συμβόλαιο. Εδώ φάνηκε ότι η ομάδα αναγνώρισε τη μεταμέλειά του χωρίς αυτό να σημαίνει πάντως ότι ο Βραζιλιάνος θα γλιτώσει το πρόστιμο.

Από εκεί και πέρα νεότερα σχετικά με τον Μολέδο αναμένονται από την επόμενη εβδομάδα. Ο παίκτης την Πέμπτη μετά τη συνάντηση που είχε με τον τεχνικό διευθυντή αναχώρησε για διακοπές έχοντας στις αποσκευές του και την κλήση σε απολογία για τη συμπεριφορά του.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.