Παράπονα Στραματσόνι για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ: "Θέλουμε σεβασμό"

Παρά το 4-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα ο Αντρέα Στραματσόνι προτίμησε ν' ασχοληθεί με τη λίγκα και την ώρα διεξαγωγής των αγώνων του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Ο ορισμός του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τις 16:00, τη στιγμή που Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ εξασφάλισαν περισσότερες ώρες ξεκούρασης πείραξε τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος δημοσιοποίησε τη δυσαρέσκειά του.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ανέφερε: "Για να είμαι ειλικρινής δεν ήμουν ευχαριστημένος για το πρόγραμμα και το είπα στους ανθρώπους του κλαμπ. Οι άλλες δυο ομάδες που έπαιξαν στο Europa League θα παίξουν το βράδυ. Φαντάζομαι 'ότι δεν μπορούσαμε να παίξουμε όλη την ίδια ώρα αλλά θα μπορούσαμε να παίξουμε λίγο πιο αργά, στις 6:30. Ο σεβασμός για τις μεγάλες ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη πρέπει να έρχεται πρώτα από την ίδια την Ελλάδα αλλά είμαι σίγουρος ότι την επόμενη φορά θα είμαστε εμείς που θα παίξουμε πιο αργά".

Δήλωσε πάντως σημαντικό το γεγονός πως "μετά το ευρωπαϊκό ματς επιστρέψαμε στις νίκες και οι παίκτες μου το κατάλαβαν αυτό".

Ο Στραματσόνι εξήγησε επίσης τη χρησιμότητα του ροτέισον λέγοντας ότι "αυτό ήθελα από την αρχή. Πρέπει να έχεις δυο παίκτες για κάθε θέση γιατί παλεύουν αρχικά για τη φανέλα του βασικού. Για παράδειγμα για τη θέση του δεξιού μπακ έχεις έναν καλό παίκτη για το παρόν, τον Μέστο και έναν καλό για το μέλλον τον Κουλιμπαλί ή στην επίθεση έχουμε τους Μπεργκ, Λέτο και Ρινάλντι".

Την ερώτηση δε για την επιμονή στους τρεις στόπερ, ο Στραματσόνι την απέφυγε. Αρκέστηκε να πει πως "επιστρέψαμε στις νίκες μ' ένα καλό σκορ, οπότε θεωρώ ότι όλοι ήταν ευχαριστημένοι από την εικόνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Κεντούσε" ο Μπεργκ στο 4-0 του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.