Ραντεβού Παναθηναϊκού - Μπεργκ για ανανέωση

Στην τελική ευθεία για την ανανέωση του συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Ραντεβού Παναθηναϊκού - Μπεργκ για ανανέωση
Μπεργκ-Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στη Σουηδία για να αντιμετωπίσει την ΑΙΚ στη ρεβάνς του 1-0 στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και παράλληλα θα βρει την ευκαιρία να κάνει συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ.

Στη χώρα θα βρεθούν μάνατζερ από το γραφείο που εκπροσωπεί τον άσο του "τριφυλλιού", το "Essel Sports Management" στο οποίο πλην του πρώην διεθνή Δανού του Άγιαξ Σόρεν Λέρμπι, εργάζονται η σύζυγός του και ο γιος του, για τις επαφές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα " Goal News", ο τεχνικός διευθυντής των "πρασίνων", Ζιλμπέρτο Σίλβα, επικοινώνησε με την οικογένεια Λέρμπι για να ζητήσει ραντεβού, με αρχικό τόπο συνάντησης την έδρα της εταιρίας μάνατζερ, την Ολλανδία. Το ραντεβού δεν έκλεισε λόγω υποχρεώσεων των μάνατζερ στην Ιταλία, ωστόσο το επόμενο ραντεβού θα γίνει κανονικά.

Ο Παναθηναϊκός θα προτείνει συμβόλαιο που θα κρατήσει τον 29χρονο διεθνή Σουηδό μέχρι τον Ιούνιο του 2019 στην Αθήνα, με απολαβές που θα φτάνουν το 1.000.000 ευρώ και θα προβλέπονται και μπόνους.

Επόμενος στόχος είναι η διευθέτηση της ανανέωσης συμβολαίου με τον Ζέκα, όπου οι δύο πλευρές, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, φέρονται να τα έχουν βρει για συμβόλαιο μέχρι το 2019, με ετήσιες απολαβές 500.000 για τον αρχηγό του συλλόγου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK