Στην προπόνηση με σάκο γεμάτο χρήματα ο Κωνσταντίνου!

Mετά μούδιασμα ήρθε και πάλι σχετική ηρεμία στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Η δόση Οκτωβρίου αποπληρώθηκε με μετρητά που έφερε στην προπόνηση ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Πολύ γρήγορα έσβησε η ανησυχία και το μούδιασμα που είχε καταλάβει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για την πληρωμή της δόσης Οκτωβρίου.

Στην προπόνηση έδωσε το παρών ο Βασίλης Κωνσταντίνου ο οποίος κρατούσε μία τσάντα γεμάτη φακέλους με χρήματα για κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.

Μ' αυτόν τον τρόπο πληρώθηκε σχεδόν στο σύνολό της (και σ' όλους η δόση), η διοίκηση έκανε πράξη την υπόσχεσή της και το κλίμα ηρεμίας επανήλθε μετά το μούδιασμα. Το πρωί στους τραπεζικούς λογαριασμούς είχαν μπει χρήματα που αντιστοιχούσαν σε έναντι των έναντι.

Με τα χρήματα των φακέλων επίσης πληρώθηκαν και τα μέλη του τεχνικού τιμ.

Εν συνεχεία, ο Βασίλης Κωνσταντίνου ενημέρωσε τον Μαρίνο Ουζουνίδη για το πλάνο που υπάρχει για την αποπληρωμή της δόσης του Δεκεμβρίου.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.