Στραματσόνι: "Κάναμε κακή διαχείριση"

Ο Αντρέα Στραματσόνι στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού, ενώ τόνισε πως η ομάδα του δεν μπορεί να διαχειριστεί την κούραση.

Οι πράσινοι απέτυχαν να κερδίσουν στην Βέροια, παρότι προηγήθηκαν στο σκορ, μένοντας τελικά στο 1-1. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του "τριφυλλιού" μίλησε στην NOVA για το παιχνίδι:

"Όταν έχεις έξι-επτά μεγάλες ευκαιρίες για να τελειώσεις, αλλά δεν το κάνεις τότε μπορεί να δεχθείς την ισοφάριση με ένα μόνο σουτ του αντιπάλου, όπως έγινε με εμάς. Ξέραμε ότι θα έχουμε κόπωση, όμως  δεν μπορέσαμε να το διαχειριστούμε σωστά στην επανάληψη.

Είναι ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα, το δεύτερο σερί κακό για εμάς. Ένας μόνο τρόπος υπάρχει, να δουλέψουμε σκληρά και προετοιμαστούμε, όσο καλύτερα γίνεται για το επόμενο παιχνίδι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτόχειρας Παναθηναϊκός στη Βέροια  

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...