Στραματσόνι: "Θέλαμε Φέτφα, Ταχτσίδη και Κονέ"

Με ονόματα και διευθύνσεις μίλησε ο Αντρέα Στραματσόνι αναφορικά με τους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού που δεν ευοδώθηκαν αυτό το καλοκαίρι.

Τώρα που η μεταγραφική περίοδος έφτασε στη λήξη της, ο Αντρέα Στραματσόνι παρουσιάστηκε πιο ανοιχτός για το τι ακριβώς ήθελε ο Παναθηναϊκός στη μεταγραφική περίοδο.

Ο Ιταλός μάλιστα, μιλώντας στη Nova, αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένα ονόματα Ελλήνων διεθνών παικτών.

Ιδού η χαρακτηριστική τοποθέτηση του Ιταλού τεχνικού: "Αυτό το καλοκαίρι κοιτάξαμε να αποκτήσουμε ποδοσφαιριστές που θα βελτιώσουν τον Παναθηναϊκό και θα τον κάνουν καλύτερο. Να ξέρετε όλοι ότι προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε και Έλληνες παίκτες, όπως ο Κονέ, ο Ταχτσίδης, ο Φετφατζίδης, για να μην αναφέρω άλλα ονόματα, όμως παρόλα αυτά, δεν ήταν εφικτό να πάρουμε τους παίκτες που θέλαμε".

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.