Θέλει Χουλτ η Σταντάρ Λιέγης

Στο στόχαστρο του Σα Πίντο ο Σουηδός μπακ του Παναθηναϊκού ως δεύτερη επιλογή πίσω απ' τον διεθνή Βέλγο Ποκονιόλι. Πότε θα ξεκαθαρίσει το αν θα κάνει επίσημη κίνηση η βελγική ομάδα και ποιο είναι το μπάτζετ τους για τη θέση του αριστερού μπακ. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
matos hult EUROKINISSI SPORTS

Μεγάλη… πέραση έχει στο εξωτερικό η "αφρόκρεμα" του "πράσινου" ρόστερ. Μετά τα σερί δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για τους Μάρκους Μπεργκ, Ροντρίγο Μολέδο και λίγες εβδομάδες νωρίτερα για τον Λούκας Βιγιαφάνιες (Μάιντς), ακόμη ένας παίκτης του "τριφυλλιού" απασχολεί πολύ σοβαρά σύλλογο εκτός Ελλάδος.

Ο λόγος για τον Νίκλας Χουλτ, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της "DH" βρίσκεται στο στόχαστρο της Σταντάρ Λιέγης, το τιμόνι της οποίας ανέλαβε πριν από λίγες ημέρες o μέχρι πρότινος προπονητής του Ατρόμητου, Ρικάρντο Σα Πίντο.

Η βελγική ομάδα, που "συναντήθηκε" στις αρχές της περασμένης σεζόν με τον Παναθηναϊκό στους ομίλους του Europa League, αναζητεί βασικό αριστερό μπακ κι έχει στην κορυφή της λίστας της τον Βέλγο διεθνή (και πρώην μέλος της) Σεμπαστιέν Ποκονιόλι, ο οποίος ανήκει στη Γουέστ Μπρόμγουιτς (πέρσι δανεικός στη Μπράιτον).

Η Σταντάρ έχει κάνει επαφές με τον αγγλικό σύλλογο, ωστόσο επί του παρόντος το όλο θέμα "κολλάει" τόσο στο οικονομικό όσο και στο ρόλο που θέλει να έχει ο Ποκονιόλι στην ομάδα της Λιέγης.

Όπως αναφέρει η "DH" η Νο1 εναλλακτική της Σταντάρ είναι ο Νίκλας Χουλτ, για τον οποίο έχει πολύ καλή άποψη και ο Σα Πίντο.

Οι πληροφορίες του Contra.gr από το Βέλγιο αναφέρουν πως, εφόσον η Σταντάρ δεν βρει άκρη με τον Ποκονιόλι μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, θα στραφεί οριστικά προς τον Χουλτ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του ’19 (αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι απ’ τη Νις αντί 250.000 ευρώ).

Και μένει να δούμε αν θα προκύψει μία πρόταση, ικανή για να βάλει τους "πράσινους" στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Παναθηναϊκός θα αξιώσει πολύ περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ, το οποίο είναι και το (αρχικό) μπάτζετ που έχουν οι Βέλγοι για τη θέση του αριστερού μπακ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK