Το νέο επιθετικό δίδυμο του ΠΑΟ πρόβαρε τα πράσινα

Αργύρης Καμπετσής και Νίκος Βέργος αποτελούν, επισήμως πια, τα φρέσκα αποκτήματα του "τριφυλλιού" και θέτουν υποψηφιότητα για την πρεμιέρα πρωταθλήματος απέναντι στην Ξάνθη, αφού ο Γιώργος Δώνης άλλες επιλογές δεν έχει...

Με διαφορά ενός λεπτού ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Βέργου (πρώτα) και του Αργύρη Καμπετσή (στη συνέχεια). Αμφότεροι ολοκλήρωσαν την ένταξή τους στο "τριφύλλι", υπογράφοντας τα συμβόλαιά του, διάρκειας τριών ετών.

 

Το σημαντικότερο για τον Γιώργο Δώνη είναι πως οι δύο νεαροί επιθετικοί είναι σε κατάσταση να υπολογίζονται ενόψει της εκτός έδρας πρεμιέρας του "τριφυλλιού" στην Ξάνθη. Προέρχονται από κανονικές προετοιμασίες και χρειάζεται απλώς να ενταχθούν στο υπάρχον σύνολο. Ελλείψει πάντως επιλογών στη γραμμή κρούσης και ωσότου έρθει το βασικό 9άρι, θα λογίζονται ως πρώτες επιλογές και είναι πολύ πιθανό να έχουν θέση στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θράκη.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!