Ζήτησε άμεσα μεταγραφές ο Ουζουνίδης

Μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πλατανιά ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναφέρθηκε στην κάκιστη απόδοση των ποδοσφαιριστών του, χαρακτήρισε "δύσκολο μήνα" τον Ιανουάριο εξαιτίας των συνεχόμενων παιχνιδιών, ενώ στάθηκε στην ανάγκη για άμεση μεταγραφική ενίσχυση.

Ζήτησε άμεσα μεταγραφές ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμφανίστηκε απογοητευμένος απ' την εικόνα των παικτών του, ύστερα απ' την ήττα του Παναθηναϊκού με 1-0 απ' τον Πλατανιά στα Περιβόλια και μετά το ματς δήλωσε:

"Η αλήθεια ήταν πως ήταν μία πολύ κακή εικόνα που δεν την περίμενα, καθώς οι παίκτες είχαν δείξει διαφορετικά πράγματα στις προπονήσεις. Μ' αυτή την αγωνιστική παρουσία δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα. Μπορεί να υπάρχουν πολλές απουσίες, αλλά περιμένεις απ' τα παιδιά που αγωνίζονται να κάνουν περισσότερα πράγματα.

Συγχαρητήρια στον Πλατανιά, η νίκη του ήταν δίκαιη γιατί οι παίκτες του έμπαιναν πιο αποφασιστικά στις μονομαχίες και έδειξαν να το θέλουν περισσότερο. Πρέπει να δείξουμε περισσότερο πάθος, περισσότερη θέληση. Ο μήνας θα είναι δύσκολος για εμάς. Όσο πιο γρήγορα κάνουμε τις προσθήκες, τόσο πιο γρήγορα θα βελτιωθούμε. Σίγουρα, αυτή η εικόνα δεν άρεσε σε κανέναν", τα λόγια του κόουτς του Παναθηναϊκού στην κάμερα της NOVA.

Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, ο Ουζουνίδης ανέφερε...

Για το ματς: "Συγχαρητήρια στον Πλατανιά μπήκαν καλύτερα κέρδισαν όλες τις μονομαχίες θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο σκορ. Στο δεύτερο μπήκαμε πιο καλά και θα μπορούσαμε να έχουμε ένα γκολ. Όμως αυτό που μετρά δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά η γενική εικόνα όπου δεν ήμασταν καλοί".

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: "Ξέρουμε ότι θέλουμε πολύ δουλειά και προσθήκες και να είστε σίγουροι ότι θα το αλλάξουμε αυτό. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Έλειπαν 7-8 παίκτες και οι επιλογές που είχαμε ήταν περιορισμένες. Είναι δύσκολος μήνας. Όμως σημαντικό είναι, όσοι παίζουν να προσπαθούν περισσότερο.

Δεν είναι μόνο η ποιότητα, αλά η διάθεση και η προσπάθεια που πρέπει να είναι μεγαλύτερη. Άλλη ομάδα στην προπόνηση, άλλη εδώ. Ήμασταν φοβισμένοι και αυτό πρέπει να το αλλάξουμε ή θα πρέπει να γίνουν προσθήκες στην ομάδα. Είναι κάποια πράγματα που δεν άρεσαν σήμερα και πρέπει να αλλάξουν. Δεν είμαι απογοητευμένος, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό θα αλλάξει, αλλά θέλει δουλειά. Ζητάμε υπομονή αλλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά".

Για προσθήκες: "Όσες μπορούμε να κάνουμε, αλλά αυτό έχει σχέση και με τις αποδεσμεύσεις. Πρέπει να έρθουν παίκτες που θα δώσουν κάτι παραπάνω στην ομάδα. Πρέπει να έρθει κάτι καινούριο όσον αφορά και τη νοοτροπία και να βοηθήσουν και τους παλιούς. Αυτό που είδατε δεν έχει σχέση με αυτό που γίνεται στις προπονήσεις.

Είδατε τον Κουρμπέλη που δεν μπορούσα να περιμένω πολλά γιατί είναι νέος, και όμως ήταν από τους καλύτερους. Πρέπει να έρθουν παιδιά να βοηθήσουν και αυτούς που υπάρχουν. Με τις απουσίες που υπάρχουν αυτά τα παιδιά θα παίξουν στο δύσκολο αυτό μήνα. Θα πάρουν κάποιοι ευκαιρίες. Αλλά είμαστε μεγάλη ομάδα που δεν έχει περιθώριο να δίνει ευκαιρίες, αλλά θέλει και παίκτες για το κάτι παραπάνω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Μπανανά... τιμώρησε τον τραγικό Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK