Διευκρίνιση Τσακίρη στο Contra.gr: "Το ποσοστό μεταπώλησης του Πανιωνίου για Σάμαρη ήταν 25%"

Σε νέα επικοινωνία που είχε το Contra.gr με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, ο πρώην μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου διευκρίνισε ότι το ποσοστό μεταπώλησης που είχε κρατήσει ο Πανιώνιος για τη μεταγραφή Σάμαρη ήταν 25% και όχι 10%.

Η αλήθεια είναι ότι κατά τη συνέντευξη που έδωσε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης στο Contra.gr ένας μαθηματικός υπολογισμός δεν... έβγαινε.

Είπε ο πρώην μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου: "Εγώ από ότι άκουσα ο Πανιώνιος είχε κρατήσει ένα 10% ποσοστό μεταπώλησης του Σάμαρη. Πούλησε, όμως, τα δικαιώματά του με άγνωστο ποσό μία εβδομάδα πριν ο παίκτης πωληθεί στην Μπενφίκα. Σας θυμίζω ότι εκείνη η μεταγραφή στοίχισε 10 εκατομμύρια, άρα ο Πανιώνιος θα έπαιρνε 2,5 εκατομμύρια. Μ' αυτά τα χρήματα η ομάδα θα έλυνε πολλά από τα προβλήματά της".

Το 10% των 10.000.000 είναι φυσικά 1εκ. Φυσικά, ως οφείλαμε, επικοινωνήσαμε εκ νέου με τον κύριο Τσακίρη ο οποίος μας είπε τα εξής: "Το ποσοστό μεταπώληση ήταν 25%. Αρα ορθώς μίλησα για 2,5 εκατομμύρια που έπρεπε να καταλήξουν στα ταμεία της ομάδας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αιχμηρός Καραπαπάς για Τσακίρη

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.