Ο Ντουρμισάι θα έχει την ευκαιρία του!

Ο Φιορίν Ντουρμισάι είχε μία έξοχη σεζόν με τη Λαμία στη football league και είναι πλέον έτοιμος να φορέσει ξανά τα κυανέρυθρα του Πανιωνίου. Αυτή τη φορά όμως για να καθιερωθεί.

Το αγροτικό του Φιορίν Ντουρμισάι ολοκληρώνεται με επιτυχία στη Λαμία και ο νεαρός επιθετικός προαλείφεται για μία θέση στο ρόστερ του νέου, ευρωπαίου Πανιωνίου.

Ο 21χρονος στράικερ (δεν έχει καν κλείσει τα 21) διαθέτει όλο το πακέτο. Νέος, πολλά υποσχόμενος, με προοπτική πώλησης και παιδί από τα σπλάχνα του Ιστορικού. Τι άλλο να ζητήσει κανείς.

Η περίπτωσή του άλλωστε έχει τσεκαριστεί και από το νέο προπονητή της ομάδας Μιχάλη Γρηγορίου ο οποίος φυσικά κοιτάζει και άλλους επιθετικούς για τη γραμμή κρούσης του νέου ρόστερ.

Ο Ντουρμισάι έχει μετρήσει μέχρι στιγμής 25 συμμετοχές και 8 γκολ στο δύσκολο πρωτάθλημα της football league στη Λαμία με την οποία έκανε πρωταθλητισμό με επιτυχία. Ολα δείχνουν ότι το μέλλον του ανήκει.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!