Ο Ντουρμισάι θα έχει την ευκαιρία του!

Ο Φιορίν Ντουρμισάι είχε μία έξοχη σεζόν με τη Λαμία στη football league και είναι πλέον έτοιμος να φορέσει ξανά τα κυανέρυθρα του Πανιωνίου. Αυτή τη φορά όμως για να καθιερωθεί.

Το αγροτικό του Φιορίν Ντουρμισάι ολοκληρώνεται με επιτυχία στη Λαμία και ο νεαρός επιθετικός προαλείφεται για μία θέση στο ρόστερ του νέου, ευρωπαίου Πανιωνίου.

Ο 21χρονος στράικερ (δεν έχει καν κλείσει τα 21) διαθέτει όλο το πακέτο. Νέος, πολλά υποσχόμενος, με προοπτική πώλησης και παιδί από τα σπλάχνα του Ιστορικού. Τι άλλο να ζητήσει κανείς.

Η περίπτωσή του άλλωστε έχει τσεκαριστεί και από το νέο προπονητή της ομάδας Μιχάλη Γρηγορίου ο οποίος φυσικά κοιτάζει και άλλους επιθετικούς για τη γραμμή κρούσης του νέου ρόστερ.

Ο Ντουρμισάι έχει μετρήσει μέχρι στιγμής 25 συμμετοχές και 8 γκολ στο δύσκολο πρωτάθλημα της football league στη Λαμία με την οποία έκανε πρωταθλητισμό με επιτυχία. Ολα δείχνουν ότι το μέλλον του ανήκει.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...