Ουδείς γνωρίζει πόσο θα μείνει εκτός ο Σιώπης...

O Mανώλης Σιώπης είναι αναγκασμένος να παραμείνει και άλλο χρονικό διάστημα στα πιτς. Για πόσο όμως ακριβώς ουδείς ξέρει αφού το πρόβλημά του δεν επιδέχεται ακριβείς προβλέψεις.

Αλλη λύση εκ των έσω θα πρέπει να αναζητήσει ο Μιχάλης Γρηγορίου για τον παρτενέρ του Παναγιώτη Κόρμπου στη ρεβάνς του Πανιωνίου με τη Λαμία την Τετάρτη. 

Ο Μανώλης Σιώπης δοκίμασε στην προπόνηση της Δευτέρας να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς, όμως οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς δεν του το επέτρεψαν.Το γνωστό σύνδρομο έκανε και πάλι την εμφάνισή του.

Το χειρότερο με τον εν λόγω πρόβλημα είναι ότι ο Πανιώνιος και οι άνθρωποι του δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν πόσο χρειάζεται να μείνει και άλλο έξω ο παίκτης έτσι ώστε να απαλλαχθεί από τους πόνους.

Η φύση της εν λόγω πάθησης είναι τέτοια είναι τέτοια που καθιστά απαγορευτική την κάθε πρόβλεψη, ειδικά αν μιλάμε για το απώτερο μέλλον.

Προς το παρόν ο Ελληνας αμυντικός χαφ θα συνεχίσει τη θεραπεία του με την ελπίδα να είναι έτοιμος σε δύο εβδομάδες. Η κατάστασή του θα εκτιμάται ημέρα με την ημέρα.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.