Τασουλής στο Contra.gr: "Στην Ελλάδα επιβραβεύουμε το δεδομένο" (VIDEO)

O Χρήστος Τασουλής μίλησε αποκλειστικά στο Contra.gr για τη φάση του Fair Play στον αγώνα του Πανιωνίου με την Κέρκυρα, η οποία "δίχασε" τόσο τους φιλάθλους όσο και τους συμπαίκτες του.

Τασουλής στο Contra.gr: "Στην Ελλάδα επιβραβεύουμε το δεδομένο" (VIDEO)
INTIME SPORTS

Ο αγώνας του Πανιωνίου με την Κέρκυρα ήταν στο 80ο λεπτό, όταν ο αμυντικός των γηπεδούχων, Χρήστος Τασουλής, σε μία σπάνια κίνηση για τα ελληνικά γήπεδα, είδε δύο αντιπάλους πεσμένους στο χορτάρι και αποφάσισε να βγάλει την μπάλα άουτ προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, παρά το γεγονός πως οι "κυανέρυθροι" πίεζαν τους Φαίακες για το γκολ.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε στο 0-0, ενώ η συγκεκριμένη κίνηση όπως θα δείτε και στο VIDEO "δίχασε" τους συμπαίκτες του. Παρόλα αυτά ο νεαρός αμυντικός διεκδικεί επάξια τον τίτλο για το "Fair Play της χρονιάς".

Το Contra.gr μίλησε με τον 23χρονο άσο, μετά το τέλος του αγώνα στην "Μικτή Ζώνη" . Ο Τασουλής παρουσιάστηκε σίγουρος πως πήρε τη σωστή απόφαση, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως αν έπρεπε να ξαναζήσει τη φάση πάλι το ίδιο θα έκανε.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη φάση του Fair Play: "Τα συναισθήματα στις συγκεκριμένες φάσεις είναι ανάμεικτα. Σκέφτεσαι αρκετά αν πρέπει να βγάλεις έξω την μπάλα ή όχι. Εγώ πάντως είχα στο μυαλό μου και θεώρησα σωστό να την βγάλω έξω, από τη στιγμή που είδα πως ο αντίπαλός μου ήταν πεσμένος στο έδαφος. Όσες φορές κι αν έπρεπε να αποφασίσω πάλι το ίδιο θα έκανα".

Όσον αφορά τα θετικά σχόλια των φιλάθλων για την κίνησή του, απάντησε: "Στην Ελλάδα επιβραβεύουμε το δεδομένο. Εγώ δεν θέλω να πατάω επί πτωμάτων για να κερδίσω. Ούτε με ενδιαφέρει το χειροκρότημα για κάτι που θεωρώ δεδομένο".

Για την αντίδραση των συμπαικτών του μετά τη λήξη του αγώνα: "Μερικοί είχαν ακόμα την ίδια άποψη, ότι δεν έπρεπε να βγάλω την μπάλα πλάγιο. Κάποιοι άλλοι, μου έδωσαν συγχαρητήρια".

Για την ισοπαλία κόντρα στην Κέρκυρα, σχολίασε: "Χάσαμε για ακόμα ένα παιχνίδι αρκετές ευκαιρίες. Μετά την αποβολή του Γκομέζ δυσκολευτήκαμε ακόμα περισσότερο, γιατί η Κέρκυρα κλείστηκε στα καρέ της".

Για το τι έχει αλλάξει με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο: "Πλέον δίνουμε περισσότερο βάση στο αμυντικό κομμάτι και προσπαθούμε μέσω αντεπιθέσεων να φανούμε απειλητικοί".

Για τον αγώνα του Κυπέλλου κόντρα στον Ηρακλή: "Αρχικά, είχαμε δώσει βάση στο πρωτάθλημα. Αλλά όταν σου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσεις στο θεσμό του Κυπέλλου δεν μπορείς παρά να την εκμεταλλευτείς. Θεωρώ πως στον αγώνα με τον Ηρακλή θα πάρουν ευκαιρία παιδιά με μικρότερο χρόνο συμμετοχής".

Δείτε τη φάση:

Διαβάστε ακόμα:

Τα fair play που έμειναν στην ιστορία (VIDEOS)

Χρήστος Τασουλής: Ο άνθρωπος από το ΠΟΥΘΕΝΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK