Αφήνει τους "δικούς του" και παίρνει τον αρχηγό

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να παραχώρησε το καλοκαίρι τρεις ποδοσφαιριστές του στον Ατρόμητο, οι οποίοι και έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη μέχρι τώρα πορεία πρωταθλητισμού της ομάδας του Περιστερίου, όμως για κανέναν εκ των τριών δεν φαίνεται να τίθεται θέμα διακοπής του δανεισμού του. Την ίδια στιγμή ένας άλλος ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων, ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Δημήτρης Γιαννούλης Δημήτρης Χατζηισαΐας και Αμρ Ουάρντα ανήκουν στον «Δικέφαλο του βορρά» και το καλοκαίρι κρίθηκε πως δεν χωρούν στο ασπρόμαυρο ρόστερ. Στα χέρια του Νταμίρ Κάναντι έγιναν αναπόσπαστα κομμάτια ενός παζλ που μετράει μόλις μια ήττα σε 18 εγχώριες αναμετρήσεις, και αυτή στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στην οποία οι τρεις τους δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής.

Οπως είναι λογικό, η πορεία και των τριών έχει περάσει από το μικροσκόπιο των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με φόντο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στην οποία, στην Τούμπα ψάχνουν έναν αριστερό μπακ και έναν κεντρικό αμυντικό, θέσεις στις οποίες αγωνίζονται οι Γιαννούλης και Χατζηισαΐας. Τόσο για τους δυο Ελληνες όσο και για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό, τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει όχι μόνο απόφαση, αλλά ούτε καν πρόθεση για διακοπή του δανεισμού τους στον Ατρόμητο.

Αν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που έχει πιθανότητες να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο από αυτό που ακολούθησαν οι Γιαννούλης, Χατζηισαΐας και Ουάρντα, αυτός είναι ο Κυριάκος Κιβρακίδης. Το δεξί μπακ της ομάδας του Περιστερίου ετοιμάζεται να γίνει... Γιάννης Σκόνδρας. Να βγάλει τη φανέλα της ομάδας του Ατρομήτου και μαζί το περιβραχιόνιο του αρχηγού και να ανηφορίσει για Θεσσαλονίκη.

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης έχει πάρει τη θετική ψήφο των περισσοτέρων εντός Τούμπας, αν και υπάρχουν και εκείνοι που θεωρούν πως τη θέση του μπακ απ του Λέο Μάτος, μπορεί να τη καλύψει κάποιος εκ των ποδοσφαιριστών που διαθέτει ο ΠΑΟΚ και βρίσκεται στις ακαδημίες του. Τα αγωνιστικά δείγματα γραφής του Κιβρακίδη σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ είναι αυτά που τον έχουν κάνει τη πρώτη επιλογή.

Και ενώ ο Κιβρακίδης δείχνει και εκείνος θετικός στο να μετακομίσει από το Περιστέρι στη Τούμπα, αναγνωρίζοντας το ρόλο που θα έχει από τη στιγμή που στη θέση του βρίσκεται ο Λέο Μάτος, ο ίδιος λόγος είναι αυτός που κάνει τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τους τρεις δανεικούς του, να θέλουν να παραμείνουν στο Περιστέρι. Γιαννούλης, Χατζηισαΐας και Ουάρντα δεν θέλουν να φύγουν από μια ομάδα στην οποία έχουν κερδίσει φανέλα βασικού και να βρεθούν στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK