Άμεσα η παρουσίαση Στανόγεβιτς

Μέχρι το απόγευμα ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς θα έχει υπογράψει και θα έχει παρουσιαστεί από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ ως ο νέος προπονητής.

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ και αυτό δεν αμφισβητείται από πουθενά πλέον.

Ο 43χρονος Σέρβος βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης στην Θεσσαλονίκη και μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του και αμέσως μετά θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου κάνοντας τις προγραμματικές δηλώσεις ως επικεφαλής του τεχνικού τιμ του Δικεφάλου.

Ο Στανόγεβιτς θα φύγει απευθείας και η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, αφού πρώτα ταξιδέψει στην Σερβία για να μαζέψει τα προσωπικά αντικείμενά του, αναμένεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, μια και στο τέλος αυτής θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών.

Για την πρόσληψη του Στανόγεβιτς και τα βασικά στοιχεία της δουλειάς του σας ενημέρωσε πρώτο απ' όλους το Ευαγγέλιο του Ευάγγελου Μίχου, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο, το μεγάλο.