Άμεσα η παρουσίαση Στανόγεβιτς

Μέχρι το απόγευμα ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς θα έχει υπογράψει και θα έχει παρουσιαστεί από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ ως ο νέος προπονητής.

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ και αυτό δεν αμφισβητείται από πουθενά πλέον.

Ο 43χρονος Σέρβος βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης στην Θεσσαλονίκη και μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του και αμέσως μετά θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου κάνοντας τις προγραμματικές δηλώσεις ως επικεφαλής του τεχνικού τιμ του Δικεφάλου.

Ο Στανόγεβιτς θα φύγει απευθείας και η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, αφού πρώτα ταξιδέψει στην Σερβία για να μαζέψει τα προσωπικά αντικείμενά του, αναμένεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, μια και στο τέλος αυτής θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών.

Για την πρόσληψη του Στανόγεβιτς και τα βασικά στοιχεία της δουλειάς του σας ενημέρωσε πρώτο απ' όλους το Ευαγγέλιο του Ευάγγελου Μίχου, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.