"Ας μη δώσουμε το δικαίωμα να μας στερήσουν την πρόκριση"

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάλεσε τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη (2/3) τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας και η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ απήθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους, προειδοποιώντας τους όμως να μη δώσουν σε κανέναν το δικαίωμα να στερήσει από την ομάδα την πρόκριση στον τελικό.

Η ανακοίνωση: "Στον αυριανό ημιτελικό του Κυπέλλου, σε μια μεγάλη πρόκληση για την ομάδα μας, δίνουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό.

Υποστηρίξτε την ομάδα, δώστε ώθηση στους ποδοσφαιριστές με τα συνθήματα και τη φωνή σας, αποφύγετε οποιαδήποτε συμπεριφορά θα μπορούσε να οδηγήσει σε διακοπή του ρυθμού ή του ίδιου του αγώνα. Μην πετάτε αντικείμενα, πυρσούς ή κροτίδες στο γήπεδο.

Ας μη δώσουμε το δικαίωμα σε κανέναν να μας τιμωρήσει και να μας στερήσει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας".

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.