Δίνει δανεικούς Ζάιρο και Άντονις ο ΠΑΟΚ

Σε Γιάννενα και Βέροια μετακομίζουν οι Ζάιρο και Τέρι Άντονις αντίστοιχα.

Ολοκληρώνονται οι εκκρεμότητες με Ζάιρο και Τέρι Άντονις στον ΠΑΟΚ. Οι δύο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν την Τετάρτη (31/8) στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ακολούθως αναχώρησαν για τους νέους σταθμούς της καριέρας τους.

Ο μεν Ζάιρο κατευθύνεται στα Γιάννενα για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στην ομάδα της Ηπείρου, ο δε Άντονις αποδέχθηκε την πρόταση που έφτασε στην Τούμπα από τη Βέροια και θα αγωνίζεται στη "βασίλισσα του βορρά" μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στην περίπτωση του Δημήτρη Χατζηισαΐα, τα χρονικά περιθώρια για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του στην Στεάουα δεν είναι πιεστικά, καθώς στην Ρουμανία η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 5/9. Ενώ αρχικά διαφάνηκε συμφωνία και είχε ξεκινήσει ανταλλαγή εγγράφων, ΠΑΟΚ και Στεάουα διαφώνησαν στο θέμα της οψιόν αγοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επίσημο: Τιάμ για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς

Σπορ

Το ΟΑΚΑ γερνάει

Η πρόσφατη φωτιά στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ ήταν η αφορμή για ένα εις βάθος ρεπορτάζ του Contra.gr και της Μαρίας Καούκη σχετικά με το τι συμβαίνει στο μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο της χώρας.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.