"Εξαφανίζονται" τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Oυρές σχηματίστηκαν από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (2/10) στα εκδοτήρια της Τούμπας, όπου διατίθενται από σήμερα τα εναπομείναντα εισιτήρια για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που θα διεξαχθεί την Κυριακή (4/10).

Οι οπαδοί του "Δικεφάλου" έσπευσαν για να εξασφαλίσουν θέση στο μεγάλο ματς της Κυριακής (4/10) με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, σχηματίζοντας ουρές στα εκδοτήρια.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφία με τον συγκεντρωμένο στο σημείο κόσμο στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Η τρέλα για ένα εισιτήριο συνεχίζεται".

Στη θύρα 7 το πρώτο sold out

Η πρώτη θύρα στην οποία εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια είναι η θύρα 7. Στις υπόλοιπες θύρες υπάρχουν ακόμη εισιτήρια, ωστόσο με τους ρυθμούς που συνεχίζεται η διάθεση και τις ουρές που υπάρχουν από το πρωί στην Τούμπα, είναι πιθανό σε λίγες ώρες να τελειώσουν όλα τα εισιτήρια. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ φαίνεται πως θα κάνει νέο sold ut μέσα σε μια μέρα, σε διάστημα μάλιστα ολίγων ημερών, μετά από αυτό της Δευτέρας (28/9) για τον αγώνα με τη Ντόρτμουντ, όπου τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε τέσσερις ώρες.