Ξανά Λάουντρουπ στο προσκήνιο

Ο ΠΑΟΚ βλέπει την περίπτωση του Δανού τεχνικού που δεν θα συνεχίσει τελικά στην Λεκβίγια.

Ο Μίκαελ Λάουντρουπ δεν θα συνεχίσει στη Λεκβίγια στο Κατάρ, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τετάρτης (17/6). "Οι διαπραγματεύσεις διαρκούσαν πάρα πολύ, εδώ και δέκα μέρες και ουσιαστικά δεν είχαμε φτάσει σε τελική συμφωνία", είπε ο ατζέντης του, Μπαϊράμ Τουτμλού στην δανέζικη ιστοσελίδα "tipsbladet.dk", χωρίς όμως να κάνει κανένα σχόλιο για το μέλλον του 51χρονου Δανού τεχνικού.

Μάλιστα, στο λογαριασμό του στο twitter ανέβασε και ανάρτηση με τους τίτλους του Λάουντρουπ στο Κατάρ.

 

Το ενδιαφέρον είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δανία, όλο αυτό το διάστημα που ο Λάουντρουπ διαπραγματευόταν με τους Άραβες της Λεκβίγια, ο Φρανκ Άρνεσεν δεν σταμάτησε να προσπαθεί να τον δελεάσει για το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ μέσω κοινών γνωστών τους και ανθρώπων του στενού περιβάλλοντός του. Θυμίζουμε ότι μαζί με τον αδερφό του, Μπρίαν, σχολίαζαν για το Kanal 5 τα ματς της εθνικής Δανίας.

Πάντως, η περίπτωση του Λάουντρουπ είναι πολύ ακριβή και θα πρέπει ο Σαββίδης να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον φέρει στην Τούμπα, καθώς συν τοις άλλοις υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι που ενδιαφέρονται για τον Δανό τεχνικό.