Νέος συνεργάτης για τον πάγκο του ΠΑΟΚ

Το θέμα της ύπαρξης ενός επιπλέον ατόμου στον πάγκο έχουν θέσει Σαββίδης, Άρνεσεν και Τούντορ στις συζητήσεις που κάνουν τις τελευταίες ημέρες.

Δεν γίνεται λόγος για συνεργάτη σε τεχνικά ζητήματα, αλλά για κάποιο πρόσωπο που θα είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και θα μπορεί να συνεννοείται καλύτερα την ώρα του αγώνα από τον πάγκο για οποιοδήποτε ζήτημα προκύπτει. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου αναζητούν κάποιον, σίγουρα Έλληνα, που θα έχει την εμπειρία να διαχειριστεί καταστάσεις που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια των αγώνων, καθώς ο Τούντορ προσαρμόζεται ακόμη στα ελληνικά δεδομένα και αναμφίβολα μία τέτοια προσθήκη θα τον βοηθούσε.

Εξάλλου, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως δεν έχει αντικατασταθεί ο Παντελής Κωνσταντινίδης κι έτσι χρειάζεται στις τάξεις της ομάδας ένας που να μπορεί να έχει και τον ρόλο του γενικού αρχηγού. Όπως φαίνεται λοιπόν είναι θέμα χρόνου να αποκτηθεί κάποιος με τα προαναφερθέντα στοιχεία για να θωρακιστεί ο πάγκος του ΠΑΟΚ, εφόσον καταλήξουν στο πρόσωπο οι επιτελείς της ΠΑΕ.

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.