Νέος συνεργάτης για τον πάγκο του ΠΑΟΚ

Το θέμα της ύπαρξης ενός επιπλέον ατόμου στον πάγκο έχουν θέσει Σαββίδης, Άρνεσεν και Τούντορ στις συζητήσεις που κάνουν τις τελευταίες ημέρες.

Δεν γίνεται λόγος για συνεργάτη σε τεχνικά ζητήματα, αλλά για κάποιο πρόσωπο που θα είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και θα μπορεί να συνεννοείται καλύτερα την ώρα του αγώνα από τον πάγκο για οποιοδήποτε ζήτημα προκύπτει. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου αναζητούν κάποιον, σίγουρα Έλληνα, που θα έχει την εμπειρία να διαχειριστεί καταστάσεις που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια των αγώνων, καθώς ο Τούντορ προσαρμόζεται ακόμη στα ελληνικά δεδομένα και αναμφίβολα μία τέτοια προσθήκη θα τον βοηθούσε.

Εξάλλου, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως δεν έχει αντικατασταθεί ο Παντελής Κωνσταντινίδης κι έτσι χρειάζεται στις τάξεις της ομάδας ένας που να μπορεί να έχει και τον ρόλο του γενικού αρχηγού. Όπως φαίνεται λοιπόν είναι θέμα χρόνου να αποκτηθεί κάποιος με τα προαναφερθέντα στοιχεία για να θωρακιστεί ο πάγκος του ΠΑΟΚ, εφόσον καταλήξουν στο πρόσωπο οι επιτελείς της ΠΑΕ.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!