Ο μεγάλος πειρασμός του Πρίγιοβιτς

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έχει παραδεχθεί πως λόγω διατροφής απαγορεύονται γλυκά και παγωτά αλλά τη Δευτέρα βρέθηκε απέναντι σε έναν μεγάλο πειρασμό. Άντεξε λέτε;

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έχει παραδεχθεί πως κατά την διάρκεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων, περνάει δύσκολες στιγμές λόγω της διατροφής που ακολουθεί, στην οποία τα γλυκά και τα αναψυκτικά απαγορεύονται δια ροπάλου!

"Πρέπει να προσέχω αυστηρά τη διατροφή κατά τη διάρκεια της σεζόν. Υπάρχει μια περίοδος στην οποία μου επιβάλλεται καραντίνα, και θα έδινα τα πάντα γα γλυκό ή αναψυκτικό... Όταν βλέπω κάποιον δίπλα μου να τρώει ένα κέικ, το καταπίνω με τα μάτια μου" είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει.

Ο Σέρβος επιθετικός, βρέθηκε μπροστά σε ένα μεγάλο πειρασμό το μεσημέρι της Δευτέρας, στο Λονδίνο όπου και βρίσκεται με την αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του. Τι έκανε; Το απαθανάτισε και.... το έφαγε με τα μάτια του. Δεν είχε και άλλη επιλογή.

ΤΣΑΚ.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.