Ο ΠΑΟΚ έκανε 30 "διπλά" για τον Βέρνμπλουμ

Ηταν μία μεταγραφή που ταλαιπώρησε και ταλαιπωρήθηκε πολύ μέχρι να συμβεί από τις αρχές του καλοκαιριού. Ωστόσο εδώ και μερικά 24ωρα ο Πόντους Βέρνμπλουμ είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Για να γίνει όμως αυτό χρειάστηκε το deal να περάσει από... 30 κύματα μέχρι να δώσουν οι δύο πλευρές τα χέρια!

Ο ΠΑΟΚ έκανε 30 "διπλά" για τον Βέρνμπλουμ

Ενας εκ των εκπροσώπων του Πόντους Βέρνμπλουμ, ο Καρλ Φάγκερ μίλησε στα σουηδικά μίντια για την απόφαση του πελάτη του να συνεχίσει τελικά την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Ο Σουηδός ατζέντης σημείωσε ότι οι Θεσσαλονικείς ήταν το κλαμπ που έδωσε την καλύτερη εικόνα σε σύγκριση με όλα τα υπόλοιπα, ενώ είχε όλες τις προϋποθέσεις που είχε θέσει ο 32χρονος χαφ για τη νέα του ομάδα, έπειτα από 6,5 χρόνια στην ΤΣΣΚΑ.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον Φάγκερ ο ΠΑΟΚ για να υπογράψει τον Βέρνμπλουμ "κέρδισε" 30 ομάδες που είχαν καταθέσει επίσημες προτάσεις από την αρχή του καλοκαιριού.

Όσο συνέβαινε το σήριαλ με τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στην Τούμπα είχε γίνει γνωστό ότι τον ήθελαν Φενέρ, Γκέτεμποργκ.

Υπενθυμίζουμε πως ο διεθνής μέσος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και τα αμείβεται για κάθε έτος της συνεργασίας με 1,1 εκατ. ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK