Ο Πρίγιοβιτς είπε "όχι" στην Κίνα και ο ΠΑΟΚ τον έδεσε ως το 2022!

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του deal από πλευράς Γιώργου Σαββίδη στο Instagram, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τη νέα συμφωνία με τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Η Κίνα δεν τον ενέπνευσε, η Τούμπα όμως τον εμπνέει και για αυτό το λόγο ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς θα συνεχίσει να φοράει τα ασπρόμαυρα για αρκετά χρόνια ακόμα.

Συγκεκριμένα μέχρι το 2022, με τον "Δικέφαλο του Βορρά" να ανακοινώνει επίσημα, λίγες ώρες μετά τη σχετική ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη στο Instagram, πως ήρθε σε συμφωνία μαζί του για την επέκταση της συνεργαασίας των δύο πλευρών.

Σημειώνεται πως ο Πρίγιοβιτς έδειξε να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της μετακίνησης στην Κίνα κάποια στιγμή (είχε πρόταση που άγγιζε α 4 εκ. Ευρώ, ενώ η πρόταση στον ΠΑΟΚ έφτανε τα 6 εκ. Ευρώ), χωρίς όμως να ολοκληρωθεί τελικά το συγκεκριμένο φλερτ...

".  

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.