Ο Πρίγιοβιτς είπε "όχι" στην Κίνα και ο ΠΑΟΚ τον έδεσε ως το 2022!

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του deal από πλευράς Γιώργου Σαββίδη στο Instagram, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τη νέα συμφωνία με τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Η Κίνα δεν τον ενέπνευσε, η Τούμπα όμως τον εμπνέει και για αυτό το λόγο ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς θα συνεχίσει να φοράει τα ασπρόμαυρα για αρκετά χρόνια ακόμα.

Συγκεκριμένα μέχρι το 2022, με τον "Δικέφαλο του Βορρά" να ανακοινώνει επίσημα, λίγες ώρες μετά τη σχετική ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη στο Instagram, πως ήρθε σε συμφωνία μαζί του για την επέκταση της συνεργαασίας των δύο πλευρών.

Σημειώνεται πως ο Πρίγιοβιτς έδειξε να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της μετακίνησης στην Κίνα κάποια στιγμή (είχε πρόταση που άγγιζε α 4 εκ. Ευρώ, ενώ η πρόταση στον ΠΑΟΚ έφτανε τα 6 εκ. Ευρώ), χωρίς όμως να ολοκληρωθεί τελικά το συγκεκριμένο φλερτ...

".  

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!