Σαββίδης, transfermarkt και "wie geht's" στον Σταφυλίδη

Ο Γιώργος Σαββίδης παρότι απόψε θα κάνει ένα μπρείκ από το ποδόσφαιρο για να παρακολουθήσει ΜΜΑ αγώνες στο Λος Άντζελες και συγκεκριμένα το UFC 227, δεν παύει να ιντριγκάρει μεταγραφικά τους φίλους του ΠΑΟΚ. Ο γιος του Ιβάν, μάλιστα, "κάρφωσε" το αριστερό μπακ, βγάζοντας στη... σέντρα τον Σταφυλίδη.

Ο γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης βρίσκεται στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες. Το πρόγραμμα του περιέχει παρακολούθηση αγώνων μεικτών πολεμικών τεχνών, αφού απόψε διεξάγεται το UFC 227, ωστόσο ο νεαρός δεν παύει -όπως ενημέρωσε τους ακολούθους του στο Instagram- να βρίσκεται στο transfermarkt.

O 27χρονος "ανέβασε" μία φωτογραφία, λοιπόν, στην όποια φαίνεται να κοιτάζει κάτι στο κινητό του. Το καρέ αυτό, ο Σαββίδης το συνόδεψε με την εξής λεζάντα "...transfermarkt all day" δηλαδή "...transfermarkt όλη μέρα".

Από κάτω, λοιπόν, από την PHOTO οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έπιασαν κουβέντα για τον αριστερό μπακ που... καίει μεταγραφικά τους Θεσσαλονικείς. Οι περισσότεροι ζήτησαν από τον Γιώργο Σαββίδη να γίνει κάτι με τον Κώστα Σταφυλίδη κι εκείνος με τη σειρά του έβγαλε στη... σέντρα τον πρώην μπακ της ομάδας του γράφοντας του "...Ακούς; Σε περιμένουν εδώ. Ασε αυτά τα wie gehts και  halo και γύρνα πίσω ρε..."

Για να δούμε, θα τ' αφήσει ο Σταφυλίδης τα... γερμανικά για χάρη του επαναπατρισμού και της επιστροφής στην αγαπημένη του ομάδα; Οι εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...