Ο Βίτορ παίζει με Ντόρτμουντ, αν το θέλει ο Τούντορ

Ο Μιγκέλ Βίτορ δέχθηκε χτύπημα πάνω από το γόνατο στο ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Βίτορ παίζει με Ντόρτμουντ, αν το θέλει ο Τούντορ
INTIME SPORTS

Ο Πορτογάλος στόπερ υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε ότι υπέστη ένα μικρό θλαστικό τραύμα και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Το αν παίξει την Πέμπτη θα κριθεί από το αν υποχωρήσουν οι πόνοι και κυρίως από την επιλογή του Τούντορ. Είναι πιθανόν ο Κροάτης τεχνικός να τον κρατήσει εκτός μάχης με τη γερμανική ομάδα για να τον έχει πανέτοιμο με τον Ολυμπιακό.

Όσο για την προπόνηση, που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία, ήταν μικρής διάρκειας και περιείχε ασκήσεις τακτικής και διπλό με συγκεκριμένες εντολές ανάπτυξης και άμυνας από τον Ίγκορ Τούντορ.Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Στις 15.00 αύριο η Ντόρτμουντ

Στο μεταξύ, η αποστολή της γερμανικής ομάδας θα αφιχθεί αύριο στις 15.00 στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", ενώ σήμερα οι παίκτες του Τόμας Τούχελ είχαν ρεπό σήμερα.

Κινέζοι και Ιάπωνες δημοσιογράφοι στην Τούμπα

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το παιχνίδι των δύο ομάδων έχουν διαπιστευθεί, πλην των Ελλήνων, 25 Γερμανοί δημοσιογράφοι, 8 Βούλγαροι, καθώς και ορισμένοι ΚΙνέζοι και Ιάπωνες. Απόδειξη του τεράστιου ενδιαφέροντος που συγκεντρώνουν τα παιχνίδια της Ντόρτμουντ, κυρίως.

News 24/7

24MEDIA NETWORK