Οι "μπηχτές" του ΠΑΟΚ δίνουν και παίρνουν στα social media!

O ΠΑΟΚ αποκλείεται να συμβιβαστεί εύκολα με τον τρόπο που χάθηκε το εφετινό πρωτάθλημα. Κάθε ποστάρισμά του στα social media έρχεται να το επιβεβαιώσει. Δείτε ένα ακόμη.

Ακόμα και στα ποστάρισμά της από τον επίσημο λογαριασμό της στο twitter, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν παραλείπει να εκφράζει την ενόχλησή της για τον τρόπο που κρίθηκε το εφετινό πρωτάθλημα.

Δείτε, ας πούμε, αυτό για τις επιδόσεις του Δικεφάλου του Βορρά στην Τούμπα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Τι αναφέρει ο ΠΑΟΚ; "Έκλεισαν την Τούμπα για 10 αγώνες. Άλλος ένας δεν άρχισε ποτέ κι ένας δεν τελείωσε. Ο ΠΑΟΚ έστω και χωρίς τη δύναμή του, τον κόσμο του νίκησε τους πάντες μέσα στο γήπεδο".

Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια ή, καλύτερα, για ποιον χτυπά η καμπάνα; Και να φανταστείτε ότι την Δευτέρα μπαίνουμε στην εβδομάδα του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου.

 

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.