Οπαδοί και ελεγχόμενο κράξιμο στην προπόνηση του ΠΑΟΚ!

Μερίδα των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ βρέθηκε στην προπόνηση του Σαββάτου και φρόντισε να στείλει τα δικά της μηνύματα προς τους ποδοσφαιριστές.

Ενα 24ώρο μετά το ντου στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, ήταν η σειρά των παικτών του ΠΑΟΚ να βιώσουν κάτι ανάλογο στη δική τους προπόνηση το Σάββατο.

Περίπου 30 φανατικοί του Δικεφάλου του Βορρά πήγαν μέχρι τις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και φρόντισαν να στείλουν τα μηνύματά τους στους ποδοσφαιριστές χωρίς πάντως να ξεφύγει η κατάσταση.

"Σοβαρευτείτε. Πρέπει να βελτιώσετε την εικόνα σας. Μην μας αναγκάσετε να ξαναέρθουμε εδώ" ήταν μερικές από τις...παραινέσεις των οπαδών προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ακολούθως η ομάδα προπονήθηκε για τελευταία φορά πριν από τη μάχη της Αθήνας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.

Face Control

Ο Βιεϊρίνια βάζει γκολ για κούπες

Ο Βιεϊρίνια 'έσβησε' τον Πρίγιοβιτς. Το γκολ-φάουλ στην Τρίπολη, στο ίδιο λεπτό με τον περασμένο Μάη, ήταν επίδειξη ανωτερότητας. Οπως ακριβώς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Γκολ τίτλου.