Οπαδοί και ελεγχόμενο κράξιμο στην προπόνηση του ΠΑΟΚ!

Μερίδα των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ βρέθηκε στην προπόνηση του Σαββάτου και φρόντισε να στείλει τα δικά της μηνύματα προς τους ποδοσφαιριστές.

Ενα 24ώρο μετά το ντου στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, ήταν η σειρά των παικτών του ΠΑΟΚ να βιώσουν κάτι ανάλογο στη δική τους προπόνηση το Σάββατο.

Περίπου 30 φανατικοί του Δικεφάλου του Βορρά πήγαν μέχρι τις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και φρόντισαν να στείλουν τα μηνύματά τους στους ποδοσφαιριστές χωρίς πάντως να ξεφύγει η κατάσταση.

"Σοβαρευτείτε. Πρέπει να βελτιώσετε την εικόνα σας. Μην μας αναγκάσετε να ξαναέρθουμε εδώ" ήταν μερικές από τις...παραινέσεις των οπαδών προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ακολούθως η ομάδα προπονήθηκε για τελευταία φορά πριν από τη μάχη της Αθήνας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...