Ούτε του... Ιωάννη Σαββίδη έπεσε η ποινή ούτε του Μίχελ

Αναλλοίωτες οι πρωτόδικες ποινές που είχαν επιβληθεί από το Πειθαρχικό Όργανο της Super League στον διοικητικό ηγέτη της και στον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Θυμηθείτε για πόσο διάστημα μένουν εκτός.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΜΙΧΕΛ(Α) ΣΑΒΒΙΔΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΜΙΧΕΛ(Α) ΣΑΒΒΙΔΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ιβάν είναι ο... Ρώσος Γιάννης. Του Γιάννη την έφεση απέρριψε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απαγορεύοντας του την είσοδο στα γήπεδα για την επόμενη τριετία. Μέχρι δηλαδή την 30η Μαρτίου του 2021! Ο λόγος; Η εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο με όπλο, ενέργεια που προκάλεσε τη διακοπή του αγώνα με την ΑΕΚ.

Μαζί του είχε επιβληθεί πρόστιμο 100 χιλιάδων ευρώ, το οποίο εξακολουθεί να ισχύει.

Αντίστοιχα ο Λούμπος Μίχελ δεν έχει το δικαίωμα να εισέρχεται σε αγωνιστικούς χώρους για 90 ημέρες. Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του πάντως μπορεί να βρίσκεται στην κερκίδα. Το πρόστιμο σ' αυτόν ήταν 15 χιλιάδες ευρώ.

Η απόφαση της Επιτροπής όπως δημοσιεύτηκε από την ΕΠΟ: " Απέρριψε την έφεση 1) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, 2) του Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη, Προέδρου του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και 3) του MICHEL LUBOS του Michal Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ’ αριθ. 86/2018 απόφασης του Πρωτοβαθμίου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK