"Πίστευα ότι το peak της καριέρας του Μπερμπάτοφ θα είναι η ΤΣΣΚΑ Σόφιας"

Η μητέρα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ μίλησε στη βουλγαρική τηλεόραση και έκανε αποκαλύψεις για την καριέρα του γιου της.

"Πίστευα ότι το peak της καριέρας του Μπερμπάτοφ θα είναι η ΤΣΣΚΑ Σόφιας"

Η Μαργαρίτα Μπερμπάτοφ μίλησε στο τηλεοπτικό κανάλι BHT και τα σημαντικότερα αποσπάσματα μπορείτε να τα διαβάσετε με την υποσημείωση ότι δεν είπε κάτι ιδιαίτερο για τη μεταγραφή του γιου της στον ΠΑΟΚ (σ.σ. πέρα από το γεγονός ότι ταξίδεψε μυστικά στην Ελλάδα για να τον δει στο πρώτο του ματς).

"Δεν μπορούσα να ονειρευτώ ότι ο Ντιμίταρ θα μπορούσε να παίξει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πίστευα ότι το peak της καριέρας του θα είναι η ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Η μεταγραφή του στη Μάντσεστερ έγινε σε μία τρελή νύχτα.

Όταν μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι είχε ολοκληρωθεί ήταν περίπου 3.30 τα ξημερώματα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ μέχρι το πρωί. Για μένα ήταν σαν να ζούσα ένα όνειρο. Στα πιο τρελά μου όνειρα δεν πίστευα ότι ο γιος μου θα έπαιζε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", είπε για τη μεταγραφή του γιου της στους "κόκκινους διαβόλους".

Ερωτηθείσα για το τίμημα της δόξας, η Μαργαρίτα Μπερμπάτοφ απάντησε : "Όταν ο γιος μου ήταν στο αποκορύφωμα της καριέρας του ήταν φυσιολογικό πως είχαμε και δύσκολες στιγμές. Κι αυτό γιατί είναι ένα πράγμα η δόξα και ένα άλλο αυτό που υπάρχει από πίσω".

Όσον αφορά το ξεχωριστό ταλέντο του γιου της είπε: "Ο Μίτκο δεν έδειχνε αυτά που σχεδίαζε σε κανέναν. Πιστεύω ότι μία μέρα θα κάνει έκθεση με όλα αυτά".

Για τα σχέδιά του όταν αποσυρθεί από τη δράση επεσήμανε: "Γνωρίζει από τώρα τι θα κάνει όταν ολοκληρωθεί η καριερα του. Το ότι προωθεί την ποδοσφαιρική ακαδημία του, σημαίνει ότι θα μείνει σ' αυτή την κατεύθυνση".

Σχετικά με τους φίλους του δήλωσε: "Ο Μίτκο, ο Στίλιαν και ο Μάρτιν Πετρόφ παρέμειναν φίλοι ως το τέλος. Ήταν άνθρωποι που τον βοήθησαν να προσαρμοστεί στην ΤΣΣΚΑ και αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ".

Τέλος, για τον αδερφό του Άσεν που είχε προβλήματα με τη βουλγαρική δικαιοσύνη σχολίασε: "Είναι καλό παιδί. Είναι πολύ σκληρό να τον συγκρίνουν με τον αδερφό του. Τώρα παίρνει μία δεύτερη άδεια προπονητή. Και έχει στραφεί σ' αυτό τον ρόλο. Ήταν μεγάλος πόνος όταν σταμάτησε να παίζει ποδόσφαιρο, γιατί ο δικός μου στόχος ήταν να τους δω να παίζουν μαζί στην εθνική ομάδα".

Διαβάστε ακόμη:

Χωρίς Μπερμπάτοφ η προπόνηση

News 24/7

24MEDIA NETWORK