Ποια Μπάγερν και ποια Νάπολι. Με... Παρτιζάν

Ο Άρνεσεν έφυγε, ο Μίχελ το αμέλησε, η Επιτροπή εορτασμού των 90 χρόνων πλέον υπολειτουργεί και η φαντασίωση των οπαδών του ΠΑΟΚ για φιλικό - γιορτή με τοπ ομάδα στην Τούμπα απομακρύνεται. Το φιλικό στο Βελιγράδι επαναφέρει ένα θέμα που πάει να ξεχαστεί. Γράφει ο Αντώνης Τσακαλέας.

Ποια Μπάγερν και ποια Νάπολι. Με... Παρτιζάν

Ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει την Παρασκευή στο Βελιγράδι για φιλικό που κάνει η Παρτιζάν και η συγκεκριμένη κίνηση επανέφερε στο προσκήνιο την αδυναμία των "ασπρόμαυρων" να διοργανώσουν το δικό τους φιλικό στη Τούμπα για τον εορτασμό των 90 χρόνων. Όπως δηλαδή είχαν υποσχεθεί στους φιλάθλους τους. Οι συζητήσεις του Άρνεσεν, οι... μη συζητήσεις του Μίχελ και ο χρόνος που κυλά.

Οι κινήσεις με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ άρχισαν με την επετειακή φανέλα, συνεχίστηκαν με μια σειρά από εκδηλώσεις κοινωνικού περιεχομένου και τον περασμένο Απρίλιο έλαβε χώρα η εκδήλωση που στήθηκε από την επιτροπή εορτασμού των 90 χρόνων, που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής.

Μια εκδήλωση στην οποία έδωσαν το "παρών" πολλά μέλη της "ασπρόμαυρης" οικογένειας εκτός από... ένα: τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Η απορία ήταν εύλογη και άπαντες τότε ανέφεραν πως για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί ένα φιλικό "αντάξιο του ονόματος και της ιστορίας της ομάδας" που έλεγαν οι ιθύνοντες, το οποίο θα γινόταν στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο πρώτος που ασχολήθηκε με αυτό ήταν ο Φρανκ Άρνεσεν, ως αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όταν και είχαν ξεκινήσει οι πρώτες εσωτερικές συζητήσεις, αλλά και η σύσταση της "επιτροπής εορτασμού 90 χρόνων". Όπως δηλαδή ονομάστηκε το γκρουπ των μελών τη "ασπρόμαυρης" οικογένειας που προσπάθησε να συνεργαστεί με τους επιτελείς της ΠΑΕ για να φέρει εις πέρας ένα σεβαστό αριθμό εκδηλώσεων.

Ο Φρανκ Άρνεσεν, αναφορικά με την διεξαγωγή ενός φιλικού στη Τούμπα, είχε προχωρήσει σε κάποιες επιφανειακές επαφές που δεν έφεραν αποτέλεσμα και όταν ήρθε το "διαζύγιο" του με τον ΠΑΟΚ, την σκυτάλη πήρε, ή μάλλον θα έπρεπε κανονικά να πάρει, ο Λούμπος Μίχελ. Ο Σλοβάκος, που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα βρέθηκε να έχει επωμιστεί τόσο το ρόλο του προέδρου όσο και αυτού του τεχνικού διευθυντή, φαίνεται πως άφησε πίσω το συγκεκριμένο θέμα, χωρίς παράλληλα να γίνει κίνηση προκειμένου να ανατεθεί σε κάποιους η διεξαγωγή του συγκεκριμένου φιλικού, σε συνεργασία με τους ανθρώπους του τεχνικού τιμ, καθώς (και) εκείνοι θα είχαν λόγο για την ημερομηνία διεξαγωγής του.

Η επιτροπή εορτασμού των 90 χρόνων το τελευταίο καιρό ουσιαστικά "υπολειτουργεί", καθώς δεν έχει καταφέρει να έρθει σε επικοινωνία (!) με τον Λούμπος Μίχελ, με αποτέλεσμα οι πιθανότητες διεξαγωγής ενός φιλικού για τον εορτασμό των 90 χρόνων, το οποίο θα γίνει στη Τούμπα να βρίσκονται "στον αέρα", με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν.

Μπορεί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να φαντασιωνόντουσαν πως θα έβλεπαν στη Τούμπα μια εκ των Μπαρτσελόνα και Μπάγερν από τις τοπ ομάδες ή μια εκ των Σεβίλλη και Νάπολι (από αυτές που έχουν αντιμετωπίσει στο παρελθόν), αλλά όλα αυτά φαίνεται πως θα μείνουν ευσεβείς πόθοι.


News 24/7

24MEDIA NETWORK