Πρόβλημα για τον Κόστα

Κάκωση ποδοκνημικής "αποκόμισε" ο Ρικάρντο Κόστα από το ντέρμπι της Τούμπας με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, από το ματς κόντρα στην ΑΕΚ ο Ρικάρντο Κόστα έχει υποστεί κάκωση ποδοκνημικής και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται περαιτέρω ενημέρωση για το ζήτημα.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, από την πλευρά του, γυμνάστηκε πιο χαλαρά και για προληπτικούς λόγους θα υποβληθεί σε εξετάσεις λόγω της ζαλάδας που ένιωσε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Τετάρτης (πάντως στην ΠΑΕ δεν ανησυχούν για την κατάστασή του).

Όσοι έπαιξαν βασικοί στο ντέρμπι ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης στο γυμναστήριο υπό τις οδηγίες του Πάολο Αρτίκο και οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν προπόνηση μεγάλης έντασης με ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο υπό το καθεστώς πίεσης.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!