Σαββίδης: "Τώρα καταλαβαίνουν όλοι το 'αθηναϊκό ποδόσφαιρο'"

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε και την Παρασκευή για τη ματαίωση του ραντεβού κορυφής.

Ο Ιβάν Σαββίδης προχώρησε σε γραπτή δήλωση με την οποία τοποθετείται εκ νέου για το ζήτημα της ματαίωσης της συνάντησης με Βαγγέλη Μαρινάκη και Δημήτρη Μελισσανίδη στο γραφείο του Σταύρου Κοντονή.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επανέφερε στο προσκήνιο τη δήλωσή του περί "διάλυσης του αθηναϊκού ποδοσφαίρου" και εξήγησε ότι ακόμα και μόνος του, ο "δικέφαλος του βορρά" είναι έτοιμος να προχωρήσει στις αλλαγές με στόχο την κάθαρση.

Η γραπτή δήλωση Σαββίδη

"Ίσως πλέον μπορούν να αντιληφθούν ακόμη κι εκείνοι που έκαναν ότι δεν κατάλαβαν την δήλωσή μου περί "αθηναϊκού ποδοσφαίρου".

Αυτοί από τους οποίους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η λειτουργία του ελληνικού ποδοσφαίρου και τελικά από εκείνους ένας δεν θέλει, άλλος δεν μπορεί και σε άλλον δεν επιτρέπεται...

Εμείς δεν μετακινούμαστε από τη θέση μας για καθαρότητα και διαφάνεια στο ποδόσφαιρο με κάθε κόστος. Αν πρέπει μόνοι μας να προχωρήσουμε, θα το κάνουμε.

Όσοι επιθυμούν καθαρό ποδόσφαιρο είναι ευπρόσδεκτοι να ακολουθήσουν".

 

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...