Πού θα στηριχθεί η καταγγελία του ΠΑΟΚ για Αρετόπουλο και Ολυμπιακό

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συλλέγει τα απαραίτητα στοιχεία για να προχωρήσει σε καταγγελία εις βάρος του διαιτητή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και της... φιλοξενίας στον Πειραιά.

Η αρχική σκέψη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για ένσταση, με αφορμή τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης", έμεινε στην άκρη, καθώς δεν υπήρχε κάποιο "πάτημα" πάνω στο οποίο αυτή θα μπορούσε να στηριχθεί.

Η επόμενη κίνηση αφορά την προετοιμασία, από νομικής πλευράς, για καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Το πρώτο κομμάτι σχετίζεται με τα όσα έγιναν από τον διαιτητή Αρετόπουλο και την γνωστοποίηση στους υπεύθυνους των δυο ομάδων πως, εφόσον προκύψει τρίτη διακοπή, θα είναι οριστική. Κάτι που δεν έγινε, μια και υπήρξε τρίτη διακοπή και ακολούθως.... τέταρτη έναρξη.

Το άλλο στοιχείο που σκέφτονται να συμπεριλάβουν οι "ασπρόμαυροι" αφορά το κλίμα που επικρατούσε πίσω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ.  

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...