Πού θα στηριχθεί η καταγγελία του ΠΑΟΚ για Αρετόπουλο και Ολυμπιακό

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συλλέγει τα απαραίτητα στοιχεία για να προχωρήσει σε καταγγελία εις βάρος του διαιτητή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και της... φιλοξενίας στον Πειραιά.

Η αρχική σκέψη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για ένσταση, με αφορμή τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης", έμεινε στην άκρη, καθώς δεν υπήρχε κάποιο "πάτημα" πάνω στο οποίο αυτή θα μπορούσε να στηριχθεί.

Η επόμενη κίνηση αφορά την προετοιμασία, από νομικής πλευράς, για καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Το πρώτο κομμάτι σχετίζεται με τα όσα έγιναν από τον διαιτητή Αρετόπουλο και την γνωστοποίηση στους υπεύθυνους των δυο ομάδων πως, εφόσον προκύψει τρίτη διακοπή, θα είναι οριστική. Κάτι που δεν έγινε, μια και υπήρξε τρίτη διακοπή και ακολούθως.... τέταρτη έναρξη.

Το άλλο στοιχείο που σκέφτονται να συμπεριλάβουν οι "ασπρόμαυροι" αφορά το κλίμα που επικρατούσε πίσω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ.  

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!