Τα τρία "ντου" των ΠΑΟΚτσήδων και οι 30.000 στο ντέρμπι

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αντιδρούν στην τιμωρία της ομάδας τους με -3 και μόνο χθες πραγματοποίησαν τρία... ντου διαμαρτυρίας. Τι δήλωσαν όταν εισέβαλαν σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και τι αναμένεται να κάνουν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Διαμαρτυριών συνέχεια για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ όσον αφορά την τιμωρία που δέχθηκε η ομάδα τους και επέφερε το -3 και δύο κεκλεισμένων στην Τούμπα.

Μόνο την Τετάρτη, οι ΠΑΟΚτσήδες έκαναν τρία "ντου" διαμαρτυρίας και αναμένεται να έχει μέλλον η συγκεκριμένη υπόθεση, σήμερα, και θα κορυφωθεί την Κυριακή πριν και κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζουμε πως χθες διαμαρτυρήθηκαν στο αεροδρόμιο, στον ΟΣΕ και στη συνέχεια εισέβαλαν στο ραδιοφωνικό σταθμό "Metropolis 95,5" αναφέροντας ότι την Κυριακή το ντέρμπι θα γίνει με κόσμο κι αν αν δεν μπουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στο γήπεδο τους, τότε θα βρίσκονται 30.000 άνθρωποι έξω απ' αυτό.

Κλείνοντας, σημείωσαν ότι δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ να χάσει το πρωτάθλημα για ένα ρολό χαρτί...

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!