Θέλει να "δέσει" Κωνσταντινίδη ο ΠΑΟΚ

Οι θετικές εμφανίσεις του Κωνσταντινίδη από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν ενεργοποιούν σκέψεις αναπροσαρμογής συμβολαίου στους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σκέφτονται το ζήτημα της αναπροσαρμογής του συμβολαίου του Δημήτρη Κωνσταντινίδη, καθώς ο νεαρός φουλ μπακ έχει σταθερά καλή απόδοση το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, ο Φρανκ Άρνεσε έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Έλληνα ατζέντη του παίκτη, καταθέτοντας την πρώτη πρόταση του Δικεφάλου. Αυτή βέβαια έγινε περισσότερο ως αρχική βάση συζήτησης σχετικά με το μέλλον του νεαρού στα ασπρόμαυρα και θα ακολουθήσουν διαπραγματεύσεις.

Ο Κωνσταντινίδης ανταπεξέρχεται εντυπωσιακά μέχρι στιγμής στο 3-5-2 που επιλέγει ο Τούντορ, καλύπτοντας όλη τη δεξιά πλευρά με πολύ καλές εμφανίσεις που ικανοποιούν τον Κροάτη προπονητή, όπως και τον Αθλητικό Διευθυντή του συλλόγου. Έτσι, υπάρχει η επιθυμία για επιβράβευση, αλλά και για επένδυση στον 21χρονο που έχει αφήσει υποσχέσεις για το μέλλον.

Το υπάρχουν συμβόλαιο του Κωνσταντινίδη λήγει το 2017 και οι ετήσιες απολαβές του αγγίζουν τις 60.000 ευρώ. Η πλευρά του ΠΑΟΚ φυσικά θα προτείνει ανανέωση με αυξημένες αποδοχές στον παίκτη. Εξάλλου, όπως προαναφέραμε η πρώτη επαφή του Άρνεσεν με τον Έλληνα εκπρόσωπό του έχει ήδη γίνει και αναμένονται νεότερες εξελίξεις στο ζήτημα.

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.