"Χάθηκε" στο χιόνι το προπονητικό κέντρο του ΠΑΣ Γιάννινα

Η έντονη χιονόπτωση που έπληξε τα Ιωάννινα είχε ως αποτέλεσμα να... θαφτεί στο χιόνι το προπονητικό κέντρο του ΠΑΣ! Τρομερές εικόνες.

Πυκνό ήταν το χιόνι που έπεφτε από το βράδυ της Τρίτης (10/1) στα Ιωάννινα με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της πόλης να ξυπνήσουν σε ένα λευκό τοπίο.

Όλα τα σχολεία ασφαλώς ήταν κλειστά, όμως και πολλές επιχειρήσεις δεν μπόρεσαν να ανοίξουν λόγω του χιονιού. Παράλληλα, ματαιώθηκε και η προπόνηση των παικτών του ΠΑΣ, αφού το προπονητικό κέντρο της ομάδας (ΠΕΑΚΙ) "θάφτηκε" στο χιόνι!

Οι εικόνες που ανέβηκαν στα social media ήταν τρομερές.

 

 

 

 

 

 

 

Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στα Χανιά για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιάς, όμως η ΕΠΟ δεν ανέβαλε το ματς, λέγοντας στην ανακοίνωσή της πως "θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη κανονιστική διαδικασία".

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...