ΠΑΕ Πλατανιάς: "Απαιτούμε λύσεις ΤΩΡΑ ή τα διαλύουμε όλα"

Ο πρόεδρος του Πλατανιά, Μανώλης Μαθιουλάκης απέστειλε επιστολή στη Super League, ζητώντας να εκλεγεί άμεσα και συγκεκριμένα στις 23 Αυγούστου νέος πρόεδρος στη διοργανώτρια αρχή, ενώ αφήνει αιχμές προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρου του ελληνικού ποδοσφαίρου προκάλεσαν την αντίδραση της ΠΑΕ Πλατανιάς, με τον πρόεδρο της ομάδας, Μανώλη Μαθιουλάκη να αποστέλλει επιστολή στη Super League ζητώντας να εκλεγεί άμεσα νέος πρόεδρος στη διοργανώτρια αρχή, ενώ αφήνει αιχμές προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, κ.Μανώλης Μαθιουλάκης, απέστειλε σήμερα στην Super League την παρακάτω επιστολή:

Προς Super League

Κύριοι,

η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων αιτείται στο Διοικητικό Συμβούλιο της 23ης Αυγούστου να συμπεριληφθεί ως πρώτο και κύριο θέμα η εκλογή νέου προέδρου της Super League. Δεν είναι δυνατόν ο συνεταιρισμός μας, να αντιμετωπίσει τις απείρου κάλους καταστάσεις που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο ακέφαλος. Μετά την εκλογή προέδρου, μπορούν και πρέπει να συζητηθούν και όλα τα υπόλοιπα θέματα που καίνε και πλήττουν, κυρίως τις μικρομεσαίες ομάδες και κατ’ επέκταση το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα διοικητικά συμβούλια στο… προσεχές μέλλον. Πρέπει να καταλάβουμε όλα τα μέλη του συνεταιρισμού, ότι ή απαιτούμε λύσεις ΤΩΡΑ ή τα διαλύουμε όλα. Αρκετά παραστήσαμε όλοι τους προέδρους και ιδιοκτήτες ομάδων ενός πρωταθλήματος που έχει σχεδόν διαλυθεί.

Για την ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων

Ο πρόεδρος Μανώλης Μαθιουλάκης