Σκέψεις για αγώνες κάθε Δευτέρα

Στην αποκάλυψη ότι η Λίγκα σκέφτεται από κοινού με το συνδρομητικό κανάλι πρόταση για διεξαγωγή αγώνων του πρωταθλήματος κάθε Δευτέρα προχώρησε ο Γιώργος Μποροβήλος.

Ιδού όσα είπε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Superleague στο Νovasport FM

"Μιλάμε επί μέρους για κάποια θέματα με τη Νova. Θα θέλαμε να μεταδίδουμε αγώνες των Νέων, να γίνουν αγώνες Δευτέρα ή Παρασκευή. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να γίνονται αγώνες και Δευτέρα. Την ύπαρξη ενός τουρνουά από μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος ή παράλληλα με τα πλέι οφ να γίνονται και πλέι άουτ. Όλα είναι σκέψεις και τίποτα δεν είναι οριστικό.

Είναι περιπτώσεις που εξετάζουμε για να προωθήσουμε το προϊόν που προσφέρουμε στον Έλληνα φίλαθλο και να το κάνουμε περισσότερο ελκυστικό. Εφόσον τελικά καταλήξουμε στον τρόπο μεταδόσεων.

Θα μπορούσαμε από το προσεχές πρωτάθλημα να υπάρχουν αγώνες Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα. Ως θεσμός θα είναι θετικό το συγκεκριμένο γεγονός. Μετά τα παιχνίδια των προκριματικών αγώνων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων θα ξέρουμε τι θα κάνουμε με το τηλεοπτικό πρόγραμμα».

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.